Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    O Hatayı Fark Ettikten Sonra 46 Kg Verdi!

    Kilo vermek, birçok kişinin en büyük hedeflerinden biridir. Bunu yaparken sağlıklı olmak ve bilinçli bir şekilde kilo vermek oldukça önemlidir. 34 yaşındaki Cassie, artık kilolarından kurtulmak isteyerek ne yapması gerektiğine karar verdi. Bu sırada ise özellikle kilo vermek isteyenlerin çok yaptığı bir hatayı fark etmek ve bunu hayatından çıkarmakla başladı.İşte detaylar…

    O Hatayı Fark Ettikten Sonra 46 Kg Verdi!

    2015 senesinde ikinci bebeğini doğurduktan sonra bir değişiklik yapması gerektiğine karar verdi. Bu süreçte beslenmesine ve faaliyetlerine de dikkat eden Cassie, çok sık yapılan o hatayı fark ederek hayatından çıkardı. Spor faaliyetlerine de öncelik vermeye başlayan Cassie, 3 çocuğu olduktan sonra durumun daha da ciddileştiğini fark etti.

    Kilo vermek için başladığı bu serüvende önce genel olarak yapılması gerekenleri belirledi. İlk önceliği ise en çok yapıldığını fark ettiği o hatadan vazgeçmek oldu! Cassie, diyet yapanların en çok yaptığı hatanın sık sık tartılmak olduğunu belirterek tartıya odaklanmayı bıraktığını söyledi.

    Cassie, bu yöntemi kullanarak tam 46 kg verdi. Bu süreçte, beslenmesine de oldukça dikkat etti. Havuç ve yumurta ağırlıklı olarak yaptığı beslenme düzeninde bazı alışkanlıklarını terk ederken bazı alışkanlıklarını da yeni kazandı. Hayatını böyle daha kaliteli sürdürdüğünü belirten genç kadın, artık eski kıyafetlerinin de hiçbirini kullanmadığını belirtti.

    Şeker tüketimini kontrol altına alan, meyve ve sebze tüketirken kırmızı ve beyaz ete de önem veren genç kadın, doğru beslenme düzeninde aslında bunların doğru zamanlarda tüketilmesinin yeterli olduğunu belirtti. 46 kg vererek resmen yeni bir insan olduğunu ve eski haline görenlerin inanamadığını belirten genç kadın, en büyük avantajının ise tartılardan uzak durması olduğunu belirtti. Bu sayede motivasyon kaybı yaşamadan daha rahat kilo verdiğini belirtti.