Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    The Balm Balm Jovi Palet İncelemesi

    The Balm Balm Jovi

    The Balm Balm Jovi paleti makyajlarda tercih edilen bir makyaj malzemesidir. Palette 12 adet far, bir allık, bir aydınlatıcı ve iki ruj bulunur. Farların dördü ışıltılı, dördü mat ve dördü metalik şeklindedir. Allık konusunda başarılıdır ve sevilen bir markaya da benzetilir.

    The Balm Balm Jovi Metalik Farları

    Paletteki farların yapıları birbirinden farklıdır. Yapılarına göre de sınıflandırılabilir. Far paletinin sol sütunu tamamen metalik farlardan oluşur. Metalik farlarının ismi; Metal-ica, lead zeppelin, iron maid-in ve alice cooper olarak geçer. Bu tarz metalik ve simli farlar tercih edilenler arasındadır. Fakat bu farları sürerken dikkatli sürmek gerekir çünkü simler hemen dökülür.

    Gün içerisinde de kontrol edilmesinde fayda vardır çünkü göz altlarına dökülebilir. Paletteki diğer farlarda dökülme gibi sorunlarla pek karşılaşılmaz. Fakat her far sürüldükten sonra olduğu gibi bu paletteki farları da silmeniz önerilir. Çünkü uyuduğunuz zaman gözaltınıza dökülme yapabilir.

    The Balm Balm Jovi paletinin farları gün içerisinde göz kapağında sabit kalır. Uygulama esnasında oluşabilecek dökülmeye karşı gözaltı kapatıcısını göz makyajından sonra uygulayabilirsiniz. Farları sürerken fazlasını fırçadan silkeleyebilir ve fazla ürünün fırçadan atılmasını sağlayabilirsiniz.

    The Balm Balm Jovi Mat Farları

    Paletin orta sütunundaki farlar mat renklerden oluşur. Allegro, adagio, presto ve moderato isimlerine sahip far renkleridir. Bu tonlar palette baz rengi, gölgeleme ve geçiş rengi olarak seçilmiş farlardır. Tebeşir gibi değillerdir. Yumuşacık yapıya sahiptirler ve renklerini güzel bir şekilde verirler.

    Baz olarak tüm göz kapağınıza adagio rengini tercih edebilirsiniz. Göz kapağınıza geçiş vermek için allegro rengini tercih ederek gözlerinizi daha iyi hale getirebilirsiniz. Bu iki renk ile göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Günlük makyajınızda tercih edebilirsiniz.

    The Balm Balm Jovi Işıltılı Farları

    Sağdaki sütun tamamen ışıltılı farlardan oluşur. Bu ışıltılı farları tercih eden kadınlar oldukça fazla sevecektir. Çünkü ışıltıları dikkat çekici düzeydedir. Bu ışıltılı farların isimleri; blink 1982, rem, the stroke ve third eye blinded şeklindedir.

    Işıltılı farlar gündüz ve gece makyajlarına uyarlanabilir. Gece makyajları için tercih edilse de gündüz makyajlarında da oldukça güzel gözükmesini sağlar. Gece makyajlarında çok abartılı bir göz makyajı tercih edecekseniz bu ışıltılı farlar biraz hafif kalabilir.

    Farların Genel Özellikleri

    Farların genelinde tozutma sorunu vardır. Bu durumu göze alarak far uygulamasını yapmanız önerilir. Fardaki renkleri göz kapağınıza uygulamadan önce mutlaka baz uygulamalısınız. Böylelikle farlar göz kapağınızdan çıkmaz ve gün boyu kalabilir.

    Paletteki farların pigmentasyonu oldukça başarılıdır. Farların karıştırılması ve dağıtılması zor değildir. Renkler kullanışlıdır ve pek çok farklı makyaj için uygulanabilir. Farları göz kapağınızdan çıkarırken çok fazla zorlanmazsınız.

    Aydınlatıcı ve Allık

    Paletin aydınlatıcıları pigmentlidir. Aydınlık bir makyaj için elmacık kemiklerinizin üzerine, dudak üstüne, çeneye ve burun kemiğine uygulayabilirsiniz. Çok hafif uyguladığınız zaman bile istediğiniz parlaklığı yakalayabilirsiniz. Aydınlatıcıyı far olarak da tercih edebilirsiniz. Böylelikle göz makyajının daha göz alıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

    Paletteki allıklar şeftali ve pembe tonlarındadır. Bu tonları seven kadınların oldukça tercih edeceği ve kullanacağı şekildedir. Allıkların da pigmentasyonu yüksektir. Fırçanızı hafif dokundurmanız bile istediğiniz rengi elde etmenize yardımcı olur. Allıkları da aynı aydınlatıcı gibi far içinde kullanabilirsiniz.

    Rujlar

    Palette yer alan iki ruj vanilly ve milly olarak biliniyor. Bu rujlar krem allık içinde kullanılabilir. Rujlar dudak kalemleri ile beraber kullanıldığı zaman daha iyi sonuçlar verebilir. Rujların kalitesi de oldukça yüksektir ve günlük hayatta rahatlıkla tercih edilebilir.