Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yandex Navigasyon Kullananların Bilmesi Gereken 5 Bilgi!

    Yandex Navigasyon kullanmak isteyen kişilerin bilmesi gereken 5 mükemmel avantaj!

    Yandex Navigasyon Kullananların Bilmesi Gereken 5 Bilgi!

    Yandex Navigasyon, kullanıcı dostu arayüzü ve özellikleriyle sürüş deneyiminizi kolaylaştırmak için tasarlanmış bir navigasyon uygulamasıdır. Yandex navigasyon kullanmak isteyen kişilerin bilmesi gereken 5 mükemmel avantaj!

     

    1. Gerçek Zamanlı Trafik Akış Bilgileri

    Yandex Navigasyon, gerçek zamanlı trafik bilgileriyle sizi trafik yoğunluğundan haberdar etmektedir. Uygulamayı kullanarak trafiğin çok yoğun olduğu bölgelerden kaçınabilir ve daha hızlı bir şekilde hedefinize ulaşabilirsiniz. Uygulama, trafik akışını sürekli olarak takip eder ve size en hızlı rotayı önerir.

    1. Sesli Navigasyon ve Hızlı Rota Yeniden Hesaplama

    Yandex Navigasyon, size yol tariflerini sesli olarak aktarır. Navigasyon tarafından sunulan bu özellik, gözlerinizi yoldan ayırmadan güvenli bir şekilde seyahat etmenizi sağlar.

    Rotanızda beklenmedik bir değişiklik olduğunda hızlı rota yeniden hesaplama özelliği devreye girer. Sizlerde böylece şehir içindeki trafik karmaşasında bile doğru yolu bulabilirsiniz.

    1. Alternatif Rotalar ve Araç Önerileri

    Yandex Navigasyon, size birden fazla alternatif rota sunar. Sizlerde bu sayede, farklı rotaları karşılaştırabilir ve tercih ettiğiniz yolu seçebilirsiniz. Uygulama sizin için en uygun araç seçeneğini de önerir.

    1. İnternet Bağlantısı Gerektirmeyen Haritalar

    Yandex Navigasyon, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan da kullanabileceğiniz harita deneyimi sunmaktadır. Uygulama tarafından sunulan bu özellik, internet erişiminizin zayıf olduğu veya hiç olmadığı durumlarda bile navigasyon yapmanızı sağlar. Önceden indirdiğiniz haritalar sayesinde, her zaman doğru yolu bulabilirsiniz.

    1. Hız Kameraları ve Tehlikeli Bölgeler

    Yandex Navigasyon, hız kameraları ve tehlikeli bölgeler konusunda sizi uyarır. Sizlerde bu özellik ile birlikte hız limitlerini aşmamak ve trafik kurallarına uymak konusunda daha dikkatli olabilirsiniz. Uygulama tarafından sizlere sunulan özellik, trafik cezalarından kaçınmanıza yardımcı olur ve güvenli bir sürüş deneyimi yaşamanıza olanak sağlayacaktır.

     

    ** Yandex Navigasyon uygulamasına; akıllı cihazınızın marketinden veya Yandex Navigasyon resmi web sitesinden ulaşım sağlayabilirsiniz.