Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sterlin, Dolar, Euro dur durak bilmiyor! 16 Ekim güncel döviz kurları ne?

    Bankalar arasında yaşanan piyasalarda döviz kurlarında Sterlin, Dolar, Euro ve diğer döviz kurlarında alış satış fiyatlarında 10 Ekim 2023 günü en güncel durum. İşte haberin ayrıntıları…

    Sterlin, Dolar, Euro dur durak bilmiyor! 16 Ekim güncel döviz kurları ne?

    Sterlin, dolar ve Euro’da hareketlilik yeni hafta ile devam ediyor.  Bankalar arasında yaşanan piyasalarda döviz kurlarında Sterlin, Dolar, Euro ve diğer döviz kurlarında alış satış fiyatlarında 10 Ekim 2023 günü en güncel durum. İşte haberin ayrıntıları…

    Döviz kurları para piyasalarını sıkı takip eden yatırımcılar tarafından çok sıkı bir şekilde takip ediliyor. Döviz kurlarındaki yukarı yönlü değişimlerden dolayı fiyatlar her gün değişiyor.

    Haftanın birinci günü olan pazartesi acaba döviz kurları ne? Her geçen gün döviz kurlarının Türk lirası karşısından ki değeri değişmektedir. Sterlin, Dolar, Euro ve diğer döviz kurlarının 16 Ekim 2023 gününde en güncel fiyatlarını siz okurlar için toparladık. İşte piyasalarda hafta ortasında döviz kurlarında ki değişiklikler.

    Dolar fiyatları

    Bir önceki gün kapanışı 27,75 liradan yapan Dolar, 16 Ekim alış fiyatı 27,8705 liraya çıkarken satış fiyatı da 27,90 liraya çıkmış.

    Euro fiyatı

    Bir önceki günün Türk lirası karşısında kapanış fiyatı 29,20 liradan yapan Euro’nun, 16 Ekim güncel alış fiyatı 29,40 liraya kadar yükselirken satış fiyatı da 29,50 liraya çıktı.

    Sterlin fiyatı

    Bir önceki gün Türk lirası karşısında kapanış fiyatı 33,70 lira ile yapan Sterlin’in, 16 Ekim güncel alış fiyatı 33,90 liraya çıkarken, satış fiyatı da 33,95 lira oldu.