Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Netflix Üyelik İptal Etme Nasıl Yapılır? İşte Adım Adım Netflix Üyelik İptal Rehberi

    İşte, Netflix üyelik iptalini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmenin adımları;

    İşte, Netflix üyelik iptalini

    Günümüzde birçok kişi eğlence dünyasının vazgeçilmezlerinden biri olan Netflix’in keyfini sürmektedir. Ancak bazen değişen tercihler veya maddi durum gibi nedenlerle Netflix üyeliğini iptal etmek isteyebilirsiniz. İşte, Netflix üyelik iptalini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmenin adımları;

    Netflix Hesabına Giriş Yap

    Öncelikle Netflix hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Bunun için tarayıcınızda http://www.netflix.com/ adresini ziyaret edin ve kullanıcı adınız ve şifrenizle oturum açın.

    Profilinizi Seçin

    Ana sayfada sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklayın. Açılan menüden Hesap seçeneğini seçin. Bu adımda Netflix hesap ayarlarına erişeceksiniz.

    Üyelik ve Faturalandırma Bölümüne Gidin

    Hesap sayfasında, Üyelik ve Faturalandırma başlığını bulun ve üzerine tıklayın. Bu bölümde üyelik planınızı düzenleyebilir ve iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

    Üyeliğinizi İptal Edin

    Üyelik ve Faturalandırma bölümünde Üyeliği İptal Et seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın. Karşınıza çıkan bilgilendirme ekranında, üyeliğinizi iptal etmenin sonuçları hakkında bilgilendirileceksiniz. Eğer emin iseniz iptal işlemine devam etmek için İptal Et butonuna tıklayın.

    İptal İşlemini Onaylayın

    Son adımda Netflix size üyeliği iptal etmek isteyip istemediğinizi doğrulamak için bir onay penceresi gösterecektir. Bu pencerede İptal Et butonuna bir kez daha tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

    Üyeliğinizi İptal Ettikten Sonra Ne Olur?

    Netflix üyeliğinizi iptal ettikten sonra hesabınız hemen kapatılmaz. İptal tarihine kadar hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. İptal tarihinden itibaren ise Netflix hesabınıza erişim imkanınız sona erer ve faturalandırma işlemi durdurulur. Ancak, iptal işleminden sonra hesabınıza ulaşımı kapanmadan önce son bir adım daha gerçekleştirmeniz önemlidir. İptal tarihine kadar izleyebileceğiniz içeriklerin tadını çıkardıktan sonra hesabınızı tamamen kapatmak için bir adım daha gereklidir.

    Hesabınızı Tamamen Kapatın

    İptal tarihinden sonra Netflix hesabınızı tamamen kapatmak için http://www.netflix.com/cancelplan adresini ziyaret edin. Bu sayfa üzerinden hesabınızı kalıcı olarak kapatabilirsiniz. Hesabınızı kapatırken Netflix size hesapla ilgili veri tutma seçeneklerini sunabilir. İstediğiniz seçeneği işaretleyerek hesabınızı tamamen kapatabilirsiniz. İptal işlemi tamamlandıktan sonra Netflix hesabınız ve tüm kişisel bilgileriniz sistemden silinir. Artık Netflix’e erişiminiz olmayacaktır ve faturalandırma işlemi de sona erer.