Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İOS 17.1’in Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

    Apple’ın iOS 17.1 güncellemesini yayınlayacağı tarih netlik kazandı.

    İOS 17.1’in Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

    Apple’ın iOS 17.1 güncellemesini yayınlayacağı tarih netlik kazandı. Şirket, bu güncelleme ile beraber gece şarjı sırasında yaşanan Wi-Fi bağlantısı ve kopma sorunlarını düzeltmek istiyor. Bazı Apple kullanıcılarının iPhone 15 cihazlarının aşırı ısınmasıyla karşı karşıya kalması üzerine şirket, iOS 17.0.3 güncellemesini yayınlamış bulunmaktadır.

    Ancak bu güncellemede bazı sorunlar meydana gelmiştir. Bazı iPhone kullanıcıları gece boyunca şarj olurken telefonları kapanmış, bazılarında ise Wi-Fi bağlantısında kopukluklar yaşanmıştır. Bu gelişmenin ardından Apple’ın iOS işletim sistemi için yeni bir güncelleme yayınlaması bekleniyordu. Peki bu güncelleme ne zaman yayınlanacak? Merak konusu olmuştu.

    ANFR haberine göre Apple, iOS 17.1 güncellemesini 24 Ekim tarihinde yayınlamayı planlamaktadır. Bu güncelleme, iPhone 12’deki radyasyon seviyelerini azaltmaya yönelik iyileştirmeler içeriyor. Ayrıca iPhone 15 Pro modellerine özel değişiklikler ve bazı küçük güncellemeler de sunuyor. Öte yandan iPhone’larını iOS 17.0.3’e güncelledikten sonra çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalan kullanıcıların mevcut problemlerinin de çözülmesi hedefleniyor.

    iPhone Sorunları Çözüme Kavuşacak

    Apple, iPhone’daki birçok sorunu giderecek yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. iPhone 12’nin Fransa’daki radyasyon sorununu da çözeceği bu güncellemenin tarihi oldukça merak edilerek araştırılıyor.

    iOS 17.1 Güncellemesi Çok Yakında!

    Fransa’da iPhone 12 radyasyonu ile ilgili meydana gelen karışıklık, iOS 17.1 yazılım güncellemesiyle çözülecek. Ülkenin ulusal frekans kurumu, iOS 17’ye yönelik ilk büyük güncellemenin ne zaman yayınlanacağını duyurdu. iPhoneSoft tarafından tespit edilen Fransız Agence Nationale Des Fréquences (ANFR), web sitesinde iPhone 12’nin durumuna ilişkin bir güncelleme paylaşarak iOS 17.1’in en geç 24 Ekim’de satışa sunulacağını söyledi. Yayınlanan yazıya şu ifadeler eklendi:

    “Apple bir yazılım güncellemesi geliştirdi ve yerel ‘üye’ SAR’ı etkili bir şekilde 4 W/kg’a çıkardığı için ANFR tarafından onaylandı. Apple bu güncellemeyi birkaç gün boyunca bir dizi gönüllü müşteriye (“beta testçileri”) dağıttı. Şirket, bu yazılım güncellemesini en geç 24 Ekim’e kadar Fransa’daki tüm  iPhone 12 kullanıcılarının kullanımına sunmayı taahhüt etti.”