Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Clubhouse Davet Linki Nasıl Alınır, Nasıl Gönderilir

    İnternet ve sosyal medya

    İnternet ve sosyal medya üzerinden artık sohbetler ve tanışmalar artık vazgeçilmez hale geldi. Bu yaygınlık ile beraber insanlarla tanışmak ve sohbet edebilmek amaçlı farklı uygulamalar devreye girmiş durumdadır. Özellikle bunlardan biri olan Clubhouse çok daha özel bir yere sahip. Çünkü uygulamaya girildiği zaman bireysel olarak üye olma şansı bulunmuyor.

    Buraya katılmak ve insanlarla tanışarak sohbet edebilmek için öncelikle belli başlı kriterleri geçmek gerekmektedir. Özellikle son dönemlerde en popüler olan ve tercih edilen sosyal medya sohbet uygulamaları içerisinde yer aldığını ifade etmek mümkündür.

    Clubhouse Nedir?

    Öncelikle Clubhouse nedir sorusuyla başlamak gerekir. Bu bir sesli sohbet uygulamasıdır. Birlikte 2020 yılında 100 milyon kadar değeri bulunan uygulama, günümüzde ise milyar dolardan fazla bir değere sahip hale gelmiş durumdadır.

    İnsanlar bu uygulama içerisinde birbirlerini tanışarak sesli şekilde sohbet etme ve arkadaş olma imkanı buluyor. Özellikle günümüzü dünya çapında şu an en çok tercih edilen ve kullanılan sohbet uygulama seçenekleri içerisinde yer aldığını ifade etmek mümkün.

    Bu durum dünyanın farklı ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de geçerlidir. Öyle ki pek çok işi bu uygulamaya farklı yollar üzerinden giriş yaparak, değişik insanlarla sesli sohbet gerçekleştiriyor. Özellikle giriş yolları bakımından sistemin çok daha özel hale geldiğini ifade etmek mümkün.

    Clubhouse Davet Linki Nasıl Alınır?

    Bu özel sesli sohbet uygulamasına giriş yapabilmek amaçlı davet almak gerekiyor. Yani uygulamayı cihaza indirdikten sonra bireysel olarak girip üye olma gibi bir durum söz konusu değildir. Bu konuda farklı yöntemler üzerinden davet linki alma olanağı bulunmaktadır.

    Örneğin giriş yapıldıktan sonra kayıt ile beraber beklemeye alınır. Daha sonra bu bekleme esnasında açmış olduğunuz üyelik daha önceden üye olan kişilere gönderilir. Bu kişiler size uygulamaya katılmanız amaçlı bir davet gönderebilir.

    Böylece almış olduğunuz davet üzerinden sisteme giriş yapabilirsiniz. Aynı zamanda eğer uygulamada bir davetli bir arkadaşınız var ise o vakit o size davet gönderebilir. Böylece uygulamaya davetli bir şekilde artık giriş yapmış olunur ve farklı insanlarla sohbet edilebilir.

    Clubhouse Davet Linki Nasıl Gönderilir?

    Aynı şekilde bu sesli sohbet uygulaması üzerinden davet alınması ile birlikte davet gönderme linki de gerçekleştirilebilir. Bu doğrultuda öncelikle Clubhouse üzerinden davet linki gönderebilmek için kişinin davetli olması gerekir. Yani üyelik listesine giriş yaptıktan sonra bir başka kişi size bir davet gönderebilir. Bu şekilde siz de bu sesli sohbet uygulamasında artık davetli hale gelebilirsiniz.

    Böylece bundan sonra davet etmek istediğiniz kişiyi seçerek ona bir davet linki gönderebilirsiniz. Kendi hesabınız üzerinden onun hesabına bir mesaj göndermek suretiyle bu işlemi gerçekleştirmeniz oldukça kolaydır. Böylece bir yakın arkadaşınızı veya uygulamada görmüş olduğunuz, konuşmak istediğiniz birini bu şekilde sohbete davet edebilirsiniz.

    Clubhouse Nasıl Kullanılır?

    Son dönemlerin en popüler sohbet uygulamaları Clubhouse yer almaktadır. Aynı zamanda bu uygulama sesli olarak gerçekleştirilen bir sohbet şeklinde olduğunu söylemek mümkün. Bu doğrultuda uygulamayı kullanabilmek için öncelikle cihaza yükleme yapmak gerekir.

    Uygulama yüklendikten sonra ise kişi üyelik işlemini gerçekleştirir. Ancak bu üyelik ile birlikte kullanım imkanı gerçekleşmez. Bunun için bir liste vardır ve bu listeye dahil olunur. Hemen arkasından uygulamada davetli olan bir kişi size davet gönderir.

    Gelmiş olan daveti kabul ederek bundan sonra artık Clubhouse bünyesinde sohbet etme imkanını bulabilirsiniz. Bu şekilde kullanılan ve günümüzde uluslararası düzeyde oldukça yaygın kişinin değerlendirdiği en önemli sohbet uygulamaları içerisinde geliyor.