Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Akaryakıt Fiyatları Bu Ayda Tüketiciyi Zorluyor

    23 ekim 2023 tarihi itibariyle tüm akaryakıtlara 1 TL daha zam geldi.

    Akaryakıt Fiyatları Bu Ayda Tüketiciyi Zorluyor

    Her ay üst üste gelen zamlar araç kullanıcılarının canını sıkıyor. Bu ayda şaşırtmayan zam haberinden sonra 17 ekim de 2 TL 23 kuruş zam uygulaması yapıldı. Ancak İsrail’in Filistin’e saldırısından dolayı çıkan savaş nedeniyle yeni bir zam daha haberi geldi. Petrolün 90 lorın üzerine çıkmasından sonra 23 ekim tarihi ile işte yeni akaryakıt fiyatları.

    Benzin, Motorin ve LPG fiyatları her geçen gün katlanarak yükselmesi araç sahiplerini oldukça üzüyor. Tüketiciler her gün yükselen fiyatları ilgiyle takip ediyor. Akaryakıt fiyatlarına en son 17 ekim tarihinde gerçekleşmişti. Ancak dünyada yaşana İsrail ve Filistin savaşı nedeniyle yeni bir zam haberi daha geldi. 23 ekim 2023 tarihi itibariyle tüm akaryakıtlara 1 TL daha zam geldi.

    Benzinde Son Durum

    Benzine gelen zamanlar hem araç sahiplerini hem de tüm tüketicileri çok fazla etkiliyor. Akaryakıta gelen zamlar her sektörde karşımıza yüksek zam olarak yansıyor. Özellikle yükselen meyve ve zebze fiyatları tüketicileri derinden etkiliyor. Pazar yerleri ve marketlerde artık eski kalabalık alanların yerini boş reyonlar alıyor. Oldukça can sıkıcı olsa da tüketici kiloyla aldığı ürünleri artık taneyle tüketmek zorunda kalıyor.

    Yükselen benzin fiyatlarından en çok etkilenen ürünlerden ve olan bebek ürünleri de tüketicilerin ulaşamayacağı seviyelere yükseliyor. özellikle yükselen bez ve mama fiyatları nedeniyle marketlerde alarm sistemiyle satılmaya başlayan bu ürünler oldukça yüksek fiyatlarla sunuluyor. Maalesef yaşanan İsrail Filistin savaşının bir süre daha devam edeceği bu nedenle yeni zamlar geleceği tahmin ediliyor.

     

    Akaryakıtta Yeni Fiyat Listesi

    Akaryakıt fiyatları ülkelere göre değişiklik gösterebiliyor. Siz değerli vatandaşlarımız için il il akaryakıt fiyatları şu şekilde sıralanıyor.

    İstanbul’da LPG 18,16 TL

    İstanbul’da bir litre benzin fiyatı: 35,02 TL

    İstanbul’da motorin litre fiyatı: 39,52 TL

    Ankara’da benzin litre fiyatı: 35,68 TL

    Ankara’da LPG litre fiyatı: 18,58 TL

    Ankara’da motorin litre fiyatı: 40,15 TL

    İzmir’de benzin litre fiyatı: 35,78 TL

    İzmir’de LPG litre fiyatı: 18,23 TL

    İzmir’de motorin litre fiyatı: 40,30 TL