Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Türk Bayanlarının Güzellik Tutkularına Hiçbir Şey Engel Olamıyor

    En eski dönemlerden yani insanlığın varlığından bugüne kadar bayanların en önem verdikleri şeylerin başında gelen güzellik olgusu, hiçbir dönemde engel tanımamaktadır. Güzellik

    Türk Bayanlarının Güzellik Tutkularına Hiçbir Şey Engel Olamıyor

    En eski dönemlerden yani insanlığın varlığından bugüne kadar bayanların en önem verdikleri şeylerin başında gelen güzellik olgusu, hiçbir dönemde engel tanımamaktadır.

    Aydın ilinde bir bayan kuaförün başvurusu ile Güney Koreli bir güzellik uzmanı bölgedeki bayanların cilt bakımlarını yapmak adına 8 bin 500 km yol kat ederek geldi. Bir süre Aydın’da kalacağı söylenen Güney Koreli Hyounjuu Lee News’in Aydınlı hanımların hem cilt bakımları için hizmet verecek hem de bu konu ile ilgili eğitim vereceği de öğrenildi.

    Güney Kore’den cilt uzmanı getiren kuaför

    Ülkemizde kadın berberi anlamına gelen Fransız kökenli “kuaför “kelimesinin daha 50 senelik bir geçmişi olmasına rağmen bayanların güzelliği için hizmet sunan bu mesleğin geçmişinin aslında yüzyıllar öncesine dayandığını söyleyen Aydınlı kuaför İkbal Can, “Kuaförlük mesleği aslında yeni bir meslek olarak gelmedi insanlığın var oluşundan bugüne kadar süregelen bir hizmet sektörüdür.

    Bayanların saçlarına şekil vererek, ciltlerini de o dönemlerde farklı bitkilerin özeleri ile güzelleşmelerine dair eski çağlardan bugüne kadar pek çok çabası bulunmaktadır. Günümüz teknolojisi ile saç kesim ve bakım işlemlerine cilt bakımı da eklenmiş oldu. Bizde bunun için hem hizmet kalitemizi artırmak hem de Aydınlı bayanların güzelliğine katkı sağlamak için Güney Koreli Hyounjuu Lee News’i Aydın’a davet ettik. Bizim yanımızda bir süre bayanlara kendi ülkesinde üretilen özel ürünlerle bakım yapacak ve bu konuda bize de eğitim verecek” dedi ve Güney Kore’deki bu sitemi artık Aydın’da da uygulayacaklarını belirtti.

    “Aydın’ın havası bayanların cildini kötü etkiliyor “

    Aydın Havasi’dın deyimlere konu olduğu ve birçok güzelliği olduğu kadar olumsuz yönleri de olduğunu söyleyen kuaför İkbal Can, “Efeler diyarı olarak da bilinen Aydınımızın bayanları sık sık değişen havasından dolayı ciddi derecede etkileniyorlar. Sürekli değişim içinde olan hava ciltte çatlama, kullanma ve pürüzleşmeye sebep olabiliyor. Fakat Güner Korelilerin kullanmış olduğu yöntemle ciltte oluşan tahribat en aza indirilebiliyor. Bundan dolayı da bizde Aydınlı bayanlara iyi hizmet sunmak adına işin uzmanı Güney Koreli Hyounjuu Lee News’i Aydın’a çağırdık” dedi.