Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sanal Makyaj Uygulaması Nedir

    Birçok kadın, bu uygulama sayesinde makyaj yapmadan makyaj yapmış gibi gözüküyor.

    Birçok kadın, bu uygulama

    Günümüzde kozmetik sektörünün hızla ilerlemesi makyaja olan ilgi ve alakayı gösteriyor. Pekala, evinizde otururken bir anda fotoğraf çekilmek istediniz ve makyaj yapmak istemiyorsunuz. Sanal makyaj uygulaması o sırada devreye girer. Birçok kadın, bu uygulama sayesinde makyaj yapmadan makyaj yapmış gibi gözüküyor. Uygulama çeşitlerinin bir sınırı olmamakla birlikte çok kaliteli uygulamalar internette mevcuttur ve mobil uygulama olarak önümüze sunulmuştur.

     Peki, Sanal Makyaj Uygulaması Nedir Ve Nasıl Kullanılır?

     Herhangi bir sanal makyaj uygulaması indirdiğinizde öncelikle sizden fotoğraflarınıza ve bazı bilgilere erişim isteyecektir. Çünkü galerinize erişemeyen bir uygulamadan çekildiğiniz fotoğrafları kaydetmeniz olanaksızdır. Erişim izinlerini dikkatlice okuduktan sonra uygulamayı kullanmaya geçebilirsiniz.

     Uygulamada Makyaj Seçenekleri Nelerdir?

     Bazı uygulamalarda sizin için hazırlanmış makyaj seçenekleri bulunurken, bazı uygulamalarda ise makyajınızı sizin tercihlerinize bırakabilirler. Bazılarında ise her iki seçenek de mevcuttur. Yani siz hem size sunulan makyajları seçerken hem de kendi makyajınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.

     Seçilen Makyaj Türü Fotoğrafınıza Nasıl Etki Eder?

     Hazır sunulan makyajları çekildiğiniz fotoğrafa uyguluyorlar. Uygulamanın kalitesine göre değişebilen bu hazır makyajı suratınıza ne kadar yakıştırdığınıza göre değiştirebiliyorsunuz. Kimisi göz hatlarınıza kadar yüzünüzü değiştirirken, kimisi de suratınızı olduğu gibi bırakıp sadece boyayabilir.

     Makyajınızı Uygulamadan Kendiniz Hazırlarken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

     Sunulan makyaj yerine kendiniz makyajınızı belirlemek istiyorsanız eğer önce yüzünüzün hatlarını net bir şekilde çekmeniz gerekiyor. Çünkü uygulamada makyaj hazırlayabilmeniz ve o makyajın suratınızda daha iyi durması için uygulamanın yüz hatlarınızı net bir şekilde algılaması gerekiyor. Yüzünüzü net şekilde çektikten hemen sonra orada makyajınızı hazırlayabilmeniz için verilmiş alt başlıklar veya seçenekler bulunacaktır. Gözler için far seçeneği, dudaklar için ruj, yanaklar için allık gibi başlıklara tıklayarak makyajınızı yapmaya başlayacaksınız. Tıkladığınız her seçenek daha detaylı seçeneklerle makyajınızı yapmanıza yardımcı olacaktır. Dudağınızın kenar çizgisine kadar oynayabileceğiniz bir uygulama bile olabilir.

     Kolaylıkla detaylandırabileceğiniz bu makyaj uygulamasında onlarca renk seçeneği mevcut olabilir. Yüzünüze yakışan makyajı gönlünüzce hazırlayabileceğiniz uygulamalar mevcuttur. Oldukça gerçekçi gösteren bu uygulamaları kullanmak da bir o kadar kolaydır. Sadece yüzünüzü net çekin ve dilediğiniz gibi size sunulan seçeneklerden faydalanarak yüzünüzü güzelleştirin. İster hazır makyajla, isterseniz de tamamıyla sizin seçeneklerinizle oluşmuş bir makyajla uygulamayı kullanabilirsiniz.