Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hangi Makyaj Malzemelerini Almalıyım

    Makyajdan beklentinize uygun malzemeler alınmalı. Böylelikle boşuna masraf olmadan kullanabileceğiniz ürünleri elde etmiş olursunuz.

    Makyajdan beklentinize uygun malzemeler

    Makyajdan beklentinize uygun malzemeler alınmalı. Böylelikle boşuna masraf olmadan kullanabileceğiniz ürünleri elde etmiş olursunuz.

     Ne Bekliyorsunuz?

     Yapacağınız makyajdan beklentiniz nedir? Yoğun makyaj mı yoksa hafif makyaj mı yapacaksınız?

     Bu soruları cevapladıktan sonra işiniz daha kolay olacaktır.

     Doğal Makyaj Sevenler

     Fondötenden kaçınmalı ve bb krem tercih etmelidir. Fondöten daha çok ağır makyajlarda veya cilt kusurları çok olduğunda tercih edilebilir. Bb krem alırken cilt tonunuza uygun olan bir ton seçmelisiniz. Bb krem aldınız şimdi sıra hafif bir gözaltı kapatıcısında bb kremin bir ton açığı tercih edilmeli. Gözlerinizde bir hareket istiyorsanız ve doğal olsun diyorsanız kendinizde koyu kahverengi bir kalem alabilirsiniz. Bütçeye göre piyasada alabileceğiniz kalemler mevcuttur. Bu malzemeleri alırken size uyacağını düşündüğünüz ki bunun için cilt alt tonunuz önemli bir allık atın sepetinize. Çok pigmentli bir allık almanız makyajı ağırlaştıracaktır. Bir kadın için makyajda olmazsa olmaz olan maskara. Aldığınız malzemeler doğal makyaj için diye maskaranızı da çok hafif seçmek durumunda değilsiniz. Kirpiklerinizin ihtiyacına göre güzel bir maskara edinmelisiniz. Doğal makyaj için kontür ürünlerine gerek yoktur.

     Abartılı Makyaj Yapacağım Diyenlerden İseniz Ve Ne Almalıyım Diye Düşünüyorsanız

     Birçok konuda özgür olabileceksiniz. Bb veya fondöten konusunda seçim sizin. Bütçenizi de düşünerek güzel bir ürün edinin. Sizin için abartıda sorun yoksa birde kontür yapabilmek için koyu bir likit alabilirsiniz. Likit ütünü dağıtmak sizin için kolay olacaktır. Gözaltı kapatıcısı tercihi abartı veya doğal makyaj ayrımı olmadan yüzünüze kullandığınız üründen bir ton açık olmalı. Alış veriş sepetinize elinizde bulunması için açık renk bir far atmayı unutmayın. Allık rengi hayal gücünüze kalmış. Ve en son olarak maskara. Maskarada kirpiklerinizin ihtiyacı doğrultusunda güzel bir maskara.

     Aydınlatıcı Size Kalmış

     Her makyajda olması gereken bir ürün değildir. Yani biraz kişisel tercihtir. Her makyaj çantasında olmak zorunda değildir. Çünkü kullanımı yanlış kullanıldığında istemediğiniz bir görüntü oluşturabilir. Eğer kullanmak istiyorsanız alış verişinize ekleyeceğinizde aydınlatıcınıza biraz fazla ödemeyi göze almalısınız. Çünkü daha uygun ürünlerde aydınlatma işlemi daha büyük taneli simlerle yapıldığından oluşan aydınlanma parlama şeklinde olacaktır.