Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erhan Gündal Kimdir ve Hayatı, Yatırımları, Şirketleri

    Erhan Gündal Kimdir ve Hayatı, Yatırımları, Şirketleri

    Tek başına olmasına rağmen yıllar boyunca insanlara yardım etmek için çalışan ve yatırımlarıyla öne çıkan iş insanlarından biri de Erhan Gündal’dır. Erhan Gündal, özellikle son 10 yıl içerisinde Afrika’ya en çok yardım eden ve orada kalkınmayı destekleyen kişiler arasındadır.

    Erhan Gündal Kimdir?

    İş dünyasında başarılarıyla öne çıkan Erhan Gündal, dünya genelinde adından söz ettiren bir girişimcidir. Liderlik vasıflarına sahip olan ve başarılı girişimlerde bulunan Erhan Gündal, erken yaşlardan itibaren girişimciliğe merak salmıştır. Yönettiği ve yaptığı yatırımlar ses getiren etkilere neden olmuştur. Peki, Erhan Gündal Kimdir?

    Ailesi Karadenizli olan iş adamı Erhan Gündal, İstanbul’da doğdu ve liseyi bitirene kadar İstanbul’da eğitim gördü. Üniversite için Amerika’ya gitti ve San Francisco kentinde finans ve işletme okudu. 10 yıl Miami’de kalıp yatırımlar yapan Erhan Gündal daha sonra Türkiye’ye dönerek burada yatırım yapmaya başladı.

    Palmer Grup isimli şirketiyle birlikte inşaat, enerji, madencilik gibi alanlarda çok yönlü çalışmalar yaptı. Hem kurucu hem CEO olarak 1000’den fazla kişiye istihdam sağladı ve Afrika’da yaptığı sosyal konutlar sayesinde asıl saygınlığını kazandı.

    Afrika’da çalışmalarına devam eden Erhan Gündal yatırımları milyon dolarları bulmuş durumdadır. Afrika hükümeti de bu çalışmaları takdirle karşılamaktadır. Bu nedenle yakın zamanda kendisine Fahri Konsolosluk unvanı verilmiştir. Bölgede inşaatın yanında yaptığı çalışmalardan bir kısmıysa su kuyularının açılması ve temiz enerji üretilmesidir.

    Erhan Gündal’ın Sosyal Yaşamı

    Galatasaraylı olan Erhan Gündal, aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü Kongre üyelerinden biridir. Hala GSYİAD ve Eski Sporcular Derneği üyesidir. Magazin dünyasından uzak kalmak istese de zaman zaman ünlülerle olan iletişimleri nedeniyle kendisini görmek mümkündür. Daha çok yaptığı işlerle adını duyurmak istediğinden dolayı özel hayatının gizli kalmasını tercih ediyor.

    Erhan Gündal, polislere ve vatanına olan sevgisiyle tanınan bir iş adamıdır. Aynı zamanda çocukları seven ve çocuklarla iyi anlaşan biridir. Yaptığı yatırımlar ve yardımlar sayesinde de çocuklara olan ilgisini anlayabilmek mümkündür. Çok iyi bir sivil toplumcu olduğundan dolayı hem yurtiçinde hem yurtdışında çalışmalar yapmaktadır.

    Çok konuşmayan biri olduğundan dolayı Erhan Gündal daha çok az ve öz konuşan kişiliğiyle öne çıkıyor. İnsanları etkileyen bir konuşma tarzına sahip olduğundan dolayı karizmatik bir yönü var. Ayrıca personelleri tarafından sevilen, yüksek maaş ve iyi çalışma şartları sunan bir patron. Kendi çizgisinden ayrılmadığı ve işini hakkıyla yaptığı içinse gün geçtikçe yükselmeye, kazanmaya ve kazandırmaya devam ediyor.

    Erhan Gündal’ın İşleri ve Şirketleri

    Yalnızca Palmer Grup değil, Erhan Gündal’ın ortağı olduğu bilinen bir güzellik şirketi de var. Highend Clinic adına sahip olan bu şirket yakın zamanda İstanbul’da Nişantaşı’nda faaliyet göstermeye başladı.

    Klinik, insan sağlığına ciddi şekilde önem verdiğinden dolayı bünyesinde yalnızca alanında uzmanlaşmış olan çalışanlar bulunduruyor. Burada çoğunlukla kadınlara özel işlem yapılmakta ve boyun germe, dolgu, botoks, fibrocell, lazer epilasyon gibi uygulamalar yer almaktadır.

    Palmet Grup daha çok inşaat ve enerjiyle ilgili projelerde yer alsa da Erhan Gündal’ın çok yönlü bir yatırımcı olduğu söylenebilir. Bu nedenle ilerleyen dönemlerde farklı sektörlerde de kendisini görmek mümkün.

    İş dünyasında kendisinden söz ettirmesinin ana nedenlerinden biriyse her zaman yaptığı yatırımlardan iyi bir imajla çıkması. Hem şirketlerinde hem de iş hayatındaki diğer yerlerde Erhan Gündal dendiği zaman insanlarda bir güven oluşturması da bu yüzden.