Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çok sayıda temizlikçi, güvenlik görevlisi ve sekreter alımı başladı!

    Çok sayıda temizlikçi, güvenlik görevlisi ve sekreter alımı başladı! İşte en az 18000 TL maaş ile 16-31 Ekim personel alımı için başvuru koşulları!

    Çok sayıda temizlikçi, güvenlik görevlisi ve sekreter alımı başladı!

    Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), resmi internet sitesinden son dakika açıklaması yaparak güvenlik görevlisi, şoför, temizlikçi ve sekreter alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’dan yapılan açıklamaya göre, çeşitli sektörlerdeki çeşitli pozisyonlara personel alımı yapılacak. Bu işe alımların amacı ise işgücü piyasasını desteklemek ve iş arayan vatandaşlara iş imkanı sağlamaktır. Peki sekreter, temizlik ve güvenlik görevlileri için başvuru koşulları nelerdir? Cevapları haberimizde yer almaktadır.

    İşkur üzerinden personel alım başvurularının internet üzerinden yapılması gerekmektedir. Başvuru sırasında ilan edilen tüm koşullar ve tarihler dikkate alınmalıdır. Başvuru detayları ve personel alımına ilişkin genel koşullar aşağıda yer almaktadır. İŞKUR personel alım ilanları iş arayanlar için iş arama sürecini kolaylaştıran bir araçtır. İş ilanlarına başvurarak iş fırsatlarına ulaşmak, kariyerinizi belirlemek ve geleceğe daha umutlu bakmak için bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. İş arayanlar için bu önemli kaynağa İŞKUR’un resmi internet sitesinden iş ilanlarına girerek ulaşabilirsiniz.

    Kadrolar İçin Genel Başvuru Koşulları

    Güvenlik görevlisi, şoför, temizlikçi, sekreter gibi personel alımlarında genel başvuru kriterleri şu şekildedir:

    • Başvuru yapacak kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir.
    • Başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.
    • Kendisine verilen görevi yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamalıdır.
    • Erkek adaylar için askerlik durumu önemlidir. Başvuru yapacak adayların askerliklerini yapmış ya da ertelemiş olmaları gerekmektedir.
    • Güvenlik görevlisi kadrosuna başvuracak adayların silahlı veya silahsız güvenlik görevli kartına sahip olması gerekmektedir.
    • Sürücü pozisyonuna başvuran adayların belirtilen ehliyet şartını sağlaması gerekmektedir.
    • Sekreter ve büro personeli olarak çalışan adayların, büro araç ve gereçlerini kullanabilmeleri, temiz ve düzenli olmaları gerekmektedir.

    Başvuru Sürecine Dair Bilgiler

    Personel alımı için başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden başvurularını yapabilirler. İşte adım adım başvuru süreci:

    -İŞKUR’un resmi internet sitesine gidin.

    – İş arayanlar kısmından giriş sağlayın. Eğer herhangi bir İŞKUR şifreniz yoksa, elektronik kurumsal kimlik (e devlet girişi) ile başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

    – Giriş sağlandıktan sonra ‘iş ilanları’ bölümüne tıklayın. Bu bölümde iş arama sayfasını göreceksiniz. Orada yer alan ilanlara, pozisyonunuza göre müracaat edebilirsiniz.