Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Asyalıların Güzellik Sırrı Belli Oldu!

    Peki nedir asyalı hanımların bu güzellik sırları beraber inceleyelim.

    Asyalıların Güzellik Sırrı Belli Oldu!

    Asyalı hanımlar kaç yaşına gelirlerse gelsinler genç gösteriyorlar. 50 yaşında ki hanımları 30 yaşında gösteren Asya sırlarını sizin için açıklıyoruz. Bu hanımların banyo sularına ekledikleri sayesinde genç kaldıklarını göreceksiniz. Peki nedir asyalı hanımların bu güzellik sırları beraber inceleyelim.

    Ayalı hanımlar denince akla gelen en çekici hanımlardan bir tanesi de kuşkusuz Endonezyalı hanımlardır. Endonezyalı hanımlar kullandıkları doğal malzemeler sayesinde kendilerini yirmi yaş daha genç gösterebiliyor. Peki nedir bu etkin madde hangi maddeyi kullanarak bu kadar doğal ve genç bir güzelliğe sahip olabiliyorlar?

    Endonezyalı Hanımların Güzellik Sırrı

    Endonezyalı hanımları genç gösteren en etkili madde belli oldu. Bu madde sayesinde yaptıkları maske sayesinde oldukça küçük gösterdikleri anlaşıldı. Hem doğal hem kimyasal kullanmadan yapılan bu maskeler dikkat çekti. İşte o güzellik sırrı “pirinç unu” bu maddeyi kullanarak hanımların ciltlerini her daim taze tuttukları anlaşıldı.

    Endonezyalı kadınlar yüz maskesi olarak pirinç ununu su ile kullandıklarını açıkladı.  Bu maske vücutları için özel peelingler de yapıyor. Tüm malzemeleri birlikte öğütmeniz gerekiyor. Bu doğal peeling cildi yumuşatırken, aynı zamanda temizleyerek cilde tazelik katıyor. Bu peeling karışımını vücudunuzda uygulamanız gerekiyor.

    PAPAYA VE KEÇİ SÜTÜ

    Papaya ve keçi sütü de Endonezyalı hanımlar tarafından en çok tercih edilen gençlik yollarından bir tanesidir. Hanımlar, sütlü veya sütsüz olarak papaya püresini kullanıyor. Bu ürünü doğrudan yüzünüze sürmeniz daha avantajlı olacaktır. Üstelik papaya macununu saç maskesi haline getirip sonra bu maskeyi saçlarına sürüp 1 saat bekletip durulayarak saçlarınızın parladığını göreceksiniz.

    Keçi sütü, eski dönemlerden bu yana kullanılan güzellik işlemlerinden biri genç ve yumuşak bir cildin korunmasına yardımcı oluyor, banyo sularına ekleyerek oldukça etkili sonuçlar elde ettiklerini belirtiyorlar. Bunun yanında keçi sütü sabunu kullanarak da hem cildiniz parlatabilir hem de saçlarınızın parlamasını sağlayabilirsiniz. Bunun yanında avokado maskesinin de genç gösterdiği söyleniyor. Sizde bu maddelerden yararlanarak hem cildinizi hem de saçlarınızı oldukça canlı hale getirebilirsiniz. Her kadının hayali genç göstermektir.