Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yumruk Sıkma Şekliniz Kişiliğinizi Ele Veriyor

    Evrende herkesin kendine ait bir kişiliği bulunuyor. Peki sizin kişiliğiniz ve karakteriniz nasıl gelin beraber öğrenelim. Yumruk Sıkma Şekli

    Yumruk Sıkma Şekliniz Kişiliğinizi Ele Veriyor

    Pek çok kişilik testi yaparak kişiliğimiz hakkında fikir sahibi oluyoruz. Ancak uzun uzun testler çözmek yerine yumruk sıkma şeklinize bakarak kişiliğinizi çözümleyebilmeniz sağlanıyor. Özellikle bazı yumruk sıkma şekillerinin anlamını öğrendiğiniz zaman çok şaşıracaksınız. Evrende herkesin kendine ait bir kişiliği bulunuyor. Peki sizin kişiliğiniz ve karakteriniz nasıl gelin beraber öğrenelim.

    Kişilik testleri yaparak kendiniz hakkında bilgi sahibi olabilmeniz sağlanır. Sevdiğiniz şeyler hatta konuşma tarzınız bile kişiliğiniz hakkında bilgi veriyor. Hatta bu kişilik testlerini okuyarak karşınızda ki insanları da çözümleyebilmeniz sağlanır.  Böylece karşınızda ki inşaları daha çabuk tanıyabilmeniz bu sayede sağlanır.

    Yumruk Sıkma Şekliniz Hangisi?

    Yumruk sıkma şekliniz kişiliğinizi tanımlıyor. Peki kaç farklı yumruk sıkma şekli bulunuyor. Yumruk sıkma şekilleri üş şekilde yer alıyor. Birincisi baş parmağınız parmaklarınızın altında el sıkma şekli baş parmağınız diğer parmaklarınızın üzerinde üçüncü el sıkma şekli ise baş parmağınız diğer parmaklarınızın dışında duruyor. Duruma göre el sıkma şeklimiz değişiklik gösterse de genel olarak herkesin kendine göre kullandığı bir el sıkma şekli vardır.

    Birinci şekilde söylediğimiz gibi baş parmağınız diğer parmaklarınız diğer parmaklarınızın altında duruyor olmalıdır. Bu el sıkma şekli sizin oldukça hayal gücü yüksek bir birey olduğunuzu belli eder. Hayata her zaman olumlu bakan enerjisi yüksek bir birey olduğunuzu ayrıca yaratıcı ve fikir sahibi olduğunuzu gösterir.

    Bu El sıkma Şekillerine Dikkat

    İkinci şekilde anlattığımız gibi eğer el sıkma şeklinizde baş parmağınızı diğer parmaklarınızın üzerine koyarak gerçekleştiriyorsanız bu sizin oldukça nezaketli ve yardım sever olduğunuz anlamına gelir. Bu kişilikte ki insanlar oldukça şefkatlidir. Hatta bu şefkat ve iyi niyet sizin kendinizden ödün vermenize bile sebep olabiliyor.

    Üçüncü şekilde ki eğer baş parmağınızı diğer parkalarınızın dışında bırakıyorsanız bu sizin oldukça hayalperest olduğunuz anlamına geliyor. Bu el sıkma şekline sahipseniz oldukça cömertsinizdir. Hata bu cömertlik bazı durumlarda aşırıya kaçıyor olabilir.  Bu el sıkma şekliniz oldukça dost canlısı olduğunuz anlamına gelir. Bu kişiler herkesle kolaylıkla herkesle arkadaşlık kurabilirler.