Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Vücut Tipinize Uygun Etek Seçin!

    Çan etekler, kalem etekler, mini etekler ve daha fazlası… Hepsi için en ideal vücut tiplerini sizler için hazırladık…

    Çan etekler, kalem etekler,

    Giyim, oldukça geniş ve kapsamlı bir konudur. Öyle tercihler yapılır ki, uzunken daha kısa, zayıfken daha kilolu ya da daha farklı şekilde görünmek mümkün olmaktadır. Bu yüzden tercih edilen parçaların vücut formuna uygun olması gerekir. Ufak seçimlerle son derece başarılı ve göz alıcı kombinler yapmak mümkündür. Bunlardan biri de eteklerdir. Çan etekler, kalem etekler, mini etekler ve daha fazlası… Hepsi için en ideal vücut tiplerini sizler için hazırladık…

    Basenleri Gizleyin

    Genelde armut tipi vücuda sahip olan kadınlar, basenleri gizleyerek beli vurgulamalı ve bacakları gizlemelidir. Bunun için ideal olan modellerden ilki A kesim eteklerdir. A kesim etekler basenleri gizlediği için oldukça kullanışlı olmaktadır. Renk olarak da siyah ve koyu kahverengi tonları tercih edilmeli ve gölgeli görünüm yaratılmalıdır.

    Kalem Eteklerle Kum Saati Vücudunuzu Ortaya Çıkarın

    Kum saati vücuda sahip olan kadınların orantılı göğüs – omuz – kalça ölçüleri vardır. Bu görünümü yanlış aksettirmemek için de doğru seçimler yapılmalıdır. Kum saati vücuda sahip olan kadınlar kalem etekler tercih edebilir. Eğer boyları kısaysa daha midi boy etekler de kullanabilirler.

    Çan Etekler İle Gizlenin

    Ters üçgen vücut, en yaygın görünen vücut tiplerinden biridir. Omuzların geniş, kalça ve basenlerin daha dar olduğu vücut tipidir. Bu vücut tipinde bu orantısızlığı gizlemek için çan model etekler tercih edilebilir.

    Dikdörtgen Vücut Tipine Göre Seçenek Çok

    En yaygın görülen vücut tiplerinden biri de dikdörtgen vücut tipleridir. Bu vücut tipine sahip olan kadınlar için aslında seçenek oldukça fazladır. Volanlı, kıvrımlı ve kalem etekler en çok tercih edilen modellerden biridir.

    Birbirinden çeşitli etek modelleri arasından vücut tipinize en uygun olan modeli tercih etmeniz ve ardından uyumlu kombinler yapmanız gerekir. Bu şekilde hem harika bir görünüm elde edebilirsiniz hem de vücudunuzu olduğundan daha farklı gösterebilirsiniz. Model seçeneğinin yanı sıra birbirinden farklı renkte etekleri de tercih ederek hem farklı hem de olduğundan daha tarz görünümler yaratabilirsiniz. Fazla kilolar, geniş kalçalar ya da geniş omuzlar, artık istediğiniz kombinleri yapmanıza engel değil!