Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Vizesiz Olarak Gidebileceğiniz Ülkelerde Tatilin Tadını Çıkarabilirsiniz

    Birçok ülkeye vizesiz seyahat imkânı olsa da, sizler için mutlaka görülmesi gereken 5 ülkeyi derledik.

    Birçok ülkeye vizesiz seyahat

    Seyahat etmek, mevcut hayatın karmaşasından bir süreliğine de olsa uzaklaşmayı sağladığı için oldukça önemlidir. Birçok kişi alışkanlık olarak yurtiçi tatillerini tercih etse de, yurtdışında başta Avrupa ülkeleri olmak üzere gidilebilecek birçok ülke var. Hem de vizesiz! Vizesiz yurtdışı seyahat ve tatil imkanı oldukça fırsatlı oluyor. Bu imkanı değerlendirmek isteyen kişiler de bu ülkeleri merak ediyor. Toplam 104 ülkeye vizesiz seyahat etmek mümkün. İşte birçok ülke, vizeyle uğraştırmadan direkt olarak kabul ediyor. Bu sayede istediğiniz her an bavulunuzu toplayarak şahane bir tatil yapabilirsiniz. Yalnızca pasaport geçerlilik süresinin en az 6 ay olması şartıyla, hiçbir ek evraka gerek duymadan rahatlıkla tatile çıkabilirsiniz.

    Birçok ülkeye vizesiz seyahat imkânı olsa da, sizler için mutlaka görülmesi gereken 5 ülkeyi derledik. İşte vize istemeyen ve gezmeye değer olan bazı yerler:

    1. Bosna Hersek: hem mimarinin hem de doğanın harika görünümü ile tatilin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Üstelik 2022 yılından beri yalnızca çipli kimlik kartlarıyla da giriş artık mümkün!
    2. Karadağ: Şahane kıyıları, yeşillikleri ve şatolarıyla bir harika olan Karadağ’da tatiliniz oldukça keyifli geçecek.
    3. Sırbistan: Avrupa’da gençliğin yoğun olarak yer aldığı Sırbistan, son derece hareketli ve canlı. En ünlü müzik festivallerinden biri olan EXIT festivali sayesinde de bu popülerliği artmıştır. Vizesiz olarak kolayca giderek şahane bir tatil keyfi çıkarabilirsiniz.
    4. Makedonya: Yaklaşık 4 günde tüm ülkenin gezilecek her yerini görmek istiyorsanız sizin için adres Makedonya! Atatürk’ün askeri eğitim aldığı okul gibi önemli tarihi alanları da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
    5. Gürcistan: hem doğal güzelliği ile hem de ulaşım kolaylığı ile en rahat gidilebilen ülkelerden biri de Gürcistan. Aynı zamanda ekonomik olarak da fiyatları daha uygun. Kısa bir hafta sonu kaçamağında bile gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

    Ülkemizden kolaylıkla seyahat edebileceğiniz bu tatil yerleri ile son derece keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Aynı zamanda tüm bu ülkelere kolaylıkla gidebiliyor olmanız da oldukça ciddi avantaj sağlar. Vizenin detaylı işlemleri olmadan dilediğiniz an pasaportunuzu alıp gidebilirsiniz!