Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

    Bazı pratik tüyolar sayesinde evinizi temiz gösterebilir, her an gelebilecek olan misafirlere karşı da zor durumda kalmazsınız.

    Bazı pratik tüyolar sayesinde

    Ev temizliği, özellikle kadınların korkulu rüyası denebilir. Sürekli temizlenmesi gereken ve 3 gün bile bakılmazsa anında kirlenen evlere ne yazık ki çözüm bulmak imkânsız. Her zaman bir yardımcı kadın almak da elbette zor olmaktadır. Hele çat kapı gelebilecek olan misafirlere karşı, evin her daim derli toplu ve temiz olması gerekse de bunu her zaman sağlamak oldukça zor olabilir. Ancak bazı pratik tüyolar sayesinde evinizi temiz gösterebilir, her an gelebilecek olan misafirlere karşı da zor durumda kalmazsınız.

    • Eviniz kirli olmasa bile eğer dağınıksa kötü bir görüntü oluşturur. Bu yüzden mümkün olduğunca en göz önünde olan alanları her zaman derli toplu göstermeye özen gösterin.
    • Oda kokusu kullanın. Oda kokuları belirli aralıklarla odaya koku sıktıkları için ya da sürekli olarak koku verdikleri için her zaman mis gibi koku yaratır.
    • Pratik el süpürgeleri en büyük yardımcınız olsun. Şarjlı olan ve kablo ile uğraştırmayan bu süpürgelerin birçok modeli var. Bunlardan alarak kısa sürede süpürerek toz birikmesinden kurtulabilirsiniz.
    • Temizlik mendillerini kullanın. Genel temizlikte elbette yetersiz kalan bu temizleme havluları hem mis gibi kokar hem de oldukça başarılı toz alır. Daha sonra bez yıkama derdi de olmayan bu kullan at havlulardan temin ederek acil durumlarda toz alma işlemini yapabilirsiniz.
    • Lavabo ve banyo havlularını sık sık değiştirin.
    • Klozet ve lavabo kokuları kullanın.
    • Çöpünüzü dolmasa bile günlük olarak değiştirin.
    • Her zaman önce toz alın, daha sonra süpürün ve en son paspaslayın.

    Tüm bu maddelere uyarak ev temizliğini işkence olmaktan çıkarabilirsiniz. Hem daha pratik şekilde hem de ev çok batmadan yaptığınız bu işlemler, daha sonra yapacağınız genel temizlikte de çok iş çıkmasını önler. Böylece hem daha pratik hem de daha az yorularak ev temizliği yapabilirsiniz. Her an gelen misafirlerin yanı sıra, siz de evin tozlu görünmesinden böylece rahatsız olmazsınız. Pratik olarak ev temizliğinde işinize yarayacak birçok malzeme ile siz de bu süreci daha kolay ve rahat şekilde geçirebilirsiniz.