Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Her Gün Ne Giysem Derdine Son: Sonbaharın Kurtarıcı Parçaları

    İşe ya da okula giderken her seferinde farklı kıyafetler bulmak ve yeni kombinler yapmak bazen zor olabiliyor.

    İşe ya da okula

    İşe ya da okula giderken her seferinde farklı kıyafetler bulmak ve yeni kombinler yapmak bazen zor olabiliyor. Hangi parça neyle daha uygun, renkler uygun oldu mu, altına hangi ayakkabı giyilmeli gibi birçok soruya aynı anda da cevap düşünülüyor. Bu parçaların uyumlu olması, modasının geçmemiş olması da bir o kadar önemli. İşte bunları yaşamamak adına sonbahar ayında kadın giyimde kurtarıcı olarak değerlendirilebilecek birkaç parçadan bahsedelim…

    • Blazer ceketler: her zaman trend olan ve ister şık kombinlerle isterseniz de spor kombinlerle kullanabileceğiniz blazer ceketlerden dolabınızda mutlaka bulunmalı. Siyah, beyaz ve kahverengi gibi tonlarda alabileceğiniz blazer ceketleri, birçok farklı şekilde kombinleyerek kullanabilirsiniz.
    • Siyah Jean: her zmana en çok tercih edilen parça siyah jeandir. Bunu ister stiletto gibi şık ayakkabılarla isterseniz de spor ayakkabılarla kullanabilirsiniz. Üzerini crop, gömlek ya da ceketlerle kombinleyebilirsiniz.
    • Gömlek: en çok bahar aylarında kullanılan gömlekler, giy çık parçalardan biridir. İster etekle isterseniz de pantolonlarla kombinleyebildiğiniz gibi, takı ve ek parçalarla da oldukça farklı hale getirebilirsiniz. Bu durumda da birbirinden farklı birçok kombin yapma imkânı elde ederseniz.
    • Tek parça elbiseler: günlük hayatta rahat edilebilen uygun modelli elbiseler, hem kurtarıcı olmakta hem de tek parça olduğu için daha kolay olmaktadır. Bu elbiseleri farklı renk ayakkabı ve çantalarla kombinleyerek kullanabilirsiniz.
    • Takı ve aksesuar kullanımı: takılar ve aksesuarlar aynı kombini olduğundan çok farklı gösterebilir. Bu yüzden birbirinden çeşitli kolye ve küpelerle, fular ve kemerlerle farklı kombinler elde edebilirsiniz.

    Tüm bu parçalardan dolaplarınızda birkaç renkte bulundurmanız durumunda kolayca kombin yapabilirsiniz. Kombin önerisi olmasının yanı sıra kullanışlı olmaları ve bir o kadar da rahat olmaları günlük hayatınızda ciddi kolaylık sağlar. Özellikle çalışan kadınlar, her gün kıyafet bulmakta zorluk yaşamaktadır. Bu şekilde kurtarıcı parçalar, hem zamandan kazanmanızı hem de kolaylıkla kombin yapabilmenizi sağlar. Dilerseniz sezonun moda olan parçalarını tercih edebilirsiniz ya da klasik olan ama her zaman kullanılan parçaları seçebilirsiniz.