Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Evde Şahane ve Kolay Dekorasyon Fikirleri

    Hem harika bir hobi olacak olan hem de son derece keyifli bir iş olan ev dekore etmek için birbirinden harika fikirleri uygulayabilirsiniz.

    Hem harika bir hobi

    Yaşanılan yerin güzel görünmesini kim istemez? Hele bir de bunu kendi el becerinizle yaptığınızı düşünün. Hem harika bir hobi olacak olan hem de son derece keyifli bir iş olan ev dekore etmek için birbirinden harika fikirleri uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda ekonomik olarak da avantajlı olacak olan bu durumu, siz de tercih etmek istiyorsanız bu fikirlerden bazılarını uygulayabilirsiniz…

    • Duvar boyayın. Evde kendinize ideal bir duvar belirleyin. Burayı tamamen zıt bir renge kendiniz boyayın. Örneğin saks mavisi ya da vişne çürüğü gibi bir renk tercih edebilirsiniz. Ardından buraya pileksi ile yapılan aynalardan çeşitli yazı ya da desenler yapabilirsiniz.
    • Bitkilerin gücünden yararlanın. Evin en gözde köşesine büyük bir saksı alarak içerisine harika salon bitkilerinden koyabilirsiniz. Bu bulunduğunuz ortama şahane bir görünüm kazandıracaktır.
    • İşe yaşam alanınızdaki yastık kılıfları değiştirerek başlayabilirsiniz. İnternetten de kolayca sipariş verebileceğiniz birçok yastık kılıfını doğru ölçülerde alarak odanızın havasını değiştirebilirsiniz.
    • Dekoratif eşyalar alın ya yaratın. Dilerseniz hazır olarak da alabileceğiniz dekoratif eşyaları, evde kendiniz de yapabilirsiniz. Eskimiş bir vazoyu ya da tabureyi boyayarak birçok şekil ve renklendirme ile harika bir dekorasyon elde edebilirsiniz.
    • Aynanın gücü! Evlerde ayna kullanımı özellikle dar alanlarda oldukça yaygındır. Dar alanları daha geniş ve modern gösteren aynaları evinizde kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Örneğin salonun tek duvarını ayna ile kaplayarak hem odayı genişletebilir hem de şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.
    • Doğru ışıklandırma kullanın. Yalnızca avize yerine lambader, aplik ve led ışıklandırmalar kullanmanız harika olacaktır.

    Bu birbirinden şahane fikirlerden size en uygun olanı tercih ederek hem farklı bir görünüm elde ederek sıkıldığınız ortamı değiştirebilirsiniz, hem de modern ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Daha fazlasını da elbette kendi zevkinize göre yapabilirsiniz. Birçok kişi, evlerinde bu ufak dokunuşları kullanarak bambaşka bir ortam elde ediyorlar. Son dönemlerde oldukça yaygın olan bu tarz dekorasyon fikirlerini siz de hemen uygulamaya başlayarak farklı bir görünüme ve yeni yaşam alanlarına sahip olabilirsiniz.