Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ender Saraç’tan 7 Günde 4 Kg Verdiren Sakız! Sakızı Çiğneyen İğne İpliğe Dönüyor

    Dr. Ender Saraç’ın tavsiye ettiğini sakız 7 günde 4 kilo verme vaadiyle dikkatleri üzerine çekti. İşte o mucize sakız…

    Ender Saraç’tan 7 Günde 4 Kg Verdiren Sakız! Sakızı Çiğneyen İğne İpliğe Dönüyor

    Kış aylarının yaklaşması ile birçok kişi diyet planlarını gözden geçirmeye başlarlar. Her mevsimde ayrı beslenme alışkanlığı, kilo kontrolünü geçici olarak etkileyebiliyor. Ama kilo vermek isteyenler için keşfedilmeyi bekleyen özel besinler bulunuyor. İşte 7 günde 4 kilo verdiren sakız…

    Kış aylarının yaklaşması ile pek çok insan diyet programına yönleniyor. Mevsimsel beslenme alışkanlıklar nedeniyle beslenme alışkanlığı sık sık zorlaşıyor. Fakat Dr. Ender Saraç’ın tavsiye ettiğini sakız 7 günde 4 kilo verme vaadiyle dikkatleri üzerine çekti. İşte o mucize sakız…

    Sandaloz sakız ne işe yarıyor?

    Metabolizmayı hızlandırmanın kilo vermek için önemli olduğunu uzmanlar vurguluyorlar. Ender Saraç’da kilo kaybı sürecinde olanlara çok önemli bir öneride bulundu.

    Dr. Saraç’ın önerdiği sandaloz sakızı hızlı şekilde kilo verdirdiği pek çok insan tarafından söylenmektedir. Sandaloz sakız, reçineden elde edilen doğal bir sakızdır. İster doğrudan çiğneyebilirsiniz ister toz halde takviye olarak tüketebilirsiniz.

    Bu sakız kabızlık sorununu ortadan kaldırır ve sindirim sisteminin düzenli olarak çalışmasını sağlıyor. Öte yandan boşaltım sistemini de çalıştırırken hızlı yağ yakmaya neden olur.

    Üstelik sandaloz sakızın iştah kesen özelliği nedeninden dolayı uzun süre tokluk hissi yaşanır. Bu sakızı diyet planınıza eklerseniz daha hızlı yağ yakarsınız.

    Sandaloz sakız, zayıflamanın yanı sıra farklı sağlık sorunlarını da önleme özelliği var.  Sakız damarların gevşemesini sağlayan özelliği sayesinde tansiyonu düşürür.

    Peki sandaloz sakız nasıl kullanılır?

    Ender Saraç, bu sakızın sirke ile birlikte karışım halinde tüketilmesi gerektiğini söyledi. Sakızın etkili olması için bir çay kaşığı öğütülmüş sandaloz sakızı, 1 bardak su ve 1 yemek kaşığı elma sirkesiyle karıştırılması gerektiği belirtti. Bu yöntem sayesinde daha etkili bir hala gelir.

    Diş ve ağız sağlığı için olumlu etkileri bulunmaktadır. Çürük oluşumunu engeller. Ağzınızda oluşan yara ve iltihapları önlerken rahatsız edici kokuları giderir.

    Ayrıca bitkisel ağrı kesici olarak kullanılır. Özellikle de kemik, mide ve baş ağrısını dindirmek için etkilidir.