Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Artık Bölgesel İncelme Hayal Değil

    Bölgesel yağlanma ve bölgesel kilo alma durumu özellikle bayanlar için oldukça büyük bir sorun haline geliyor. Artık Bölgesel İncelme Hayal Değil

    Artık Bölgesel İncelme Hayal Değil

    Artık Bölgesel İncelme Hayal Değil. Bölgesel yağlanma ve bölgesel kilo alma durumu özellikle bayanlar için oldukça büyük bir sorun haline geliyor. Ülkemizde her geçen gün kilo alma seviyeleri oldukça yüksek rakamlara çıkıyor. Artık hanımlar bölgesel kilo ve yağlanmalarından kurtulamayacaklarını düşünmeye başlamışlardı. Bu hanımlar hatta sürekli diyet uygulamaları yaptıklarını ancak yine de yeterli sonuçlar alamadıklarını söylemişlerdi.

    Gülsüm Güzellik Merkezi sahibi Gülsüm Yıldırım hanımlara müjdeli haberler verdi. Güzellik merkezi sahibi Gülsüm hanım merkezinde üç senedir bölgesel yağ eritme hizmeti verdiğini açıkladı. Bölgesel yağ eritme imkanının yanında daha pek çok hizmet sunduğunu söyleyen Gülsüm hanım kapılarının tüm hanımlara açık olduğunu duyurdu.

    Bakanlık Onaylı Güzellik Merkezi

    Güzellik merkezi tercihi yapılırken mutlaka bakanlık onaylı güzellik merkezlerinin tercih edilmesi gerekiyor. Bakanlık onaylı olmayan güzellik merkezlerinde olumlu sonuç alabilmeniz oldukça zordur. Bu merkezlerde sertifikası olmayan kendini uzman olarak ilan eden bu kişiler kişilere yanlış müdahale yapıyorlar. Bu merkezlerde yapılacak uygulamaların sonucu ölüme kadar gidebilmektedir.

    Güzellik merkezi uzmanı sahibi Gülsüm Yıldırım dördüncü seviye bakanlık onaylı olarak hizmet veriyor. Ayrıca güzellik merkezinde çalışan tüm ekip üyelerin de aynı şekilde güzellik merkezi uzmanlık sertifikası bulunuyor. Böylece merkez içerisinde tamamen güvenli hizmet sunulması sağlanıyor. Güzellik merkezine gelen müşterilerin kendilerini profesyonel ellere teslim edebilmeleri sağlanıyor. merkez içerisinde her hizmet %100 olumlu sonuç veriyor.

    Kulalı Hanımlar Çok Şanslı

    Kula ve çevresinde tek olarak profesyonel hizmet veren Gülsüm güzellik merkezi içerisinde en çok ilgiyi bölgesel yağ eritme işlemi görüyor. Hanımlar bu işlemler sayesinde fazla kilolarından rahatsız oluyor. Bu bölgelerinde ki yağlardan kurtulmak istiyorsanız mutlaka bölgesel yağ aldırma işlemi yaptırabilirsiniz. Böylelikle daha ince bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

    “vücutta istenmeyen tüylere yer yok” diyen Gülsüm yıldırım merkezlerinde epilasyon hizmeti verdiklerini de açıkladı. Lazer epilasyon işlemi doğru merkezde yapıldığı zaman oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Özellikle buz lazer tedavisine gösterilen yoğun ilgi dikkatleri çekiyor. bakanlık onaylı lazer sistemi sayesinde istenmeyen tüylerinizin tamamından veya belli bölgeleriz de ki istenmeyen tüylerinizden kesin olarak kurtulabilirsiniz.