Edirne’de Sokaklar Göle Döndü: Fırtına Daha Sürecek mi?

Edirne’de etkili olan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle birçok cadde ve sokakta su birikintileri oluşurken, bazı bölgelerde ağaç dalları kırıldı

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2026 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2026 20:14
Muhabir: Saliha Kara
Edirne’de Sokaklar Göle Döndü: Fırtına Daha Sürecek mi?

Edirne’de etkili olan lodos ve sağanak yağış, kenti kısa sürede etkisi altına aldı. Bazı cadde ve sokaklar göle dönerken, sürücüler su birikintileri nedeniyle ilerlemekte zorlandı. Kuvvetli rüzgârın etkisiyle ağaç dalları kırıldı, kentte zaman zaman ulaşım aksadı.

Özellikle ana arterlerde oluşan su birikintileri, trafikte yoğunluğa neden oldu. Araçlar suyla kaplanan yollarda kontrollü şekilde ilerlemek zorunda kalırken, vatandaşlar yağış ve rüzgâr nedeniyle zor anlar yaşadı.

Fırtınanın şiddeti bazı bölgelerde ağaç dallarının kopmasına yol açtı. Ekipler olumsuzluklara karşı sahada çalışma yürütürken, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yağış sonrası kentte oluşan gökkuşağı ise fırtınanın ardından kısa süreli görsel bir şölen sundu.

Meteorolojik değerlendirmelere göre sağanak ve kuvvetli rüzgârın perşembe gününe kadar aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.