Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Canan Karatay Boğaz Ağrısına Kesin Çözümü Verdi!

    Canan Karatay Boğaz Ağrısına Kesin Çözümü Verdi! Boğaz ve öksürük krizlerinde kimyasal ilaçlar yerine doğal yöntemler arayanlara şifa tarifi geldi.

    Canan Karatay Boğaz Ağrısına Kesin Çözümü Verdi!

    Prof. Dr. Canan Karatay, sürekli öksürüğe çözüm sunuyor. Soğuk havaların kendini  hissettirmeye başladığı bu günlerde soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Boğaz ve öksürük krizlerinde kimyasal ilaçlar yerine doğal yöntemler arayanlara şifa tarifi geldi. Tek yapmanız gereken ise sadece suya 1 yemek kaşığı eklemek.

    Öksürük atakları pek çok insan için rahatsız edici olmaktadır. Kardiyoloji ve Dahiliye Profesörü Canan Karatay, öksürük problemine alternatif bir çözüm getiriyor. Özellikle soğuk algınlığı ya da diğer solunum yolu enfeksiyonlarının neden olduğu inatçı öksürük sorunları için karbonat kürünü tavsiye ediyor. Karbonatın hem balgam söktürücü hem de öksürüğü giderici bir etkisi olduğu bilinmektedir. İşte tüm ayrıntılar!

    “Geçmiyor İse Zehire Maruz Kalıyor Olabilirsiniz”

    Üst solunum yollarını tahriş eden öksürükler, sık ve şiddetli olması halinde akciğerleri de tahriş edebilir. Bastırılamayan öksürük, 3 ila 8 haftadan fazla sürüyorsa mutlaka doktor muayenesi gerekir. Canan Karatay, öksürük krizlerini doğal yöntemler ile hafifletmek isteyen hastalara doğal reçeteli ilaçlar sundu. Prof. kuru öksürüğe neyin sebep olduğunu açıklıyor. Dr. Canan Karatay: “Öksürüğüm devam ediyor, geçmiyor diyorsanız bilin ki vücudunuzu zehire maruz bırakıyorsunuz. En büyük hava kirliliği evdedir. “Çamaşır suyu, yumuşatıcı ve kullandığımız şeyler… Bunlar tehlikeli olabilir” dedi.

    Öksürüğü Anında Kesecek Karbonatlı Su Yöntemi

    Bahar alerjisi, sinüzit ve farenjit gibi solunum yolu enfeksiyonlarından kaynaklanan öksürüğün ne kadar sürdüğü ve neyin sebep olduğu kişiden kişiye değişir. Canan Karatay, geçmeyen inatçı kuru öksürük için şu yöntemleri sıraladı:

    Karbonat katılmış su içilmesini öneren Karatay, “Boğazı yumuşatmak için zeytinyağı tüketebilirsiniz. Sanatçıların çiğ yumurta içtiği biliniyor. Aslında çiğ yumurta boğaz epitelini yumuşatır.” ifadesini kullandı. Söz konusu inatçı öksürük için kemik suyunu öneren Karatay, “Kemik suyundaki kolajen çok önemli. Kemik suyunu limon suyu ve kaya tuzunu ekleyerek içiyoruz. Kemik suyunu sıcak içtiğimizde boğazımız rahatlar.” dedi. Karatay, kemik suyu ve çiğ yumurta içmenin kolesterolü yükseltmediğini kaydederek, “İçtiğiniz karbonatlı su aynı zamanda bakterileri ve virüsleri de öldürür. Özellikle kış aylarında bu virüs ve bakterilerden korunmak için karbonatlı su ile gargara yapabilirsiniz” dedi.