Ankara'dan Şanlıurfa'ya Uzanan Anlamlı Akülü Sandalye Sürprizi

Ankara'da görevli polis memuru Mustafa Şahin, Şanlıurfa'da yaşayan ortopedik engelli gence akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2026 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2026 18:30
Muhabir: Yasin Köz
Ankara'dan Şanlıurfa'ya Uzanan Anlamlı Akülü Sandalye Sürprizi

Ankara'da görevli polis memuru Mustafa Şahin, Şanlıurfa'da yaşayan ortopedik engelli gence akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

ANKARA'DAN ŞANLIURFA'YA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Ankara'da görev yapan polis memuru Mustafa Şahin'in, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki ortopedik engelli Ahmet Şakacı'ya anlamlı bir sürpriz yaptığı bildirildi. Uzun süredir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan Şakacı'ya hediye edilen aracın, kargo aracılığıyla Devteyşti Mahallesi'ndeki adresine ulaştırıldığı aktarıldı.

"MUSTAFA ABİ HIZIR GİBİ YETİŞTİ"

Kapısının çalınmasıyla karşısında akülü tekerlekli sandalyeyi gören gencin büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadığı ifade edildi. Hediyesine kavuşmanın sevincini dile getiren Şakacı'nın, polis memuru Şahin'e teşekkür ederek bu sürprizin kendisi için çok anlamlı olduğunu ve uzun zamandır ihtiyaç duyduğu bu araca polis memurunun adeta Hızır gibi yetiştiğini söylediği kaydedildi.

EDİTÖRÜN NOTU: Mesafelerin sadece haritalarda kaldığını, iyiliğin ve yardımlaşmanın sınır tanımadığını gösteren bu anlamlı olay, içimizi ısıtan eşsiz bir örnektir. Bir polis memurunun kilometrelerce ötedeki bir hayata dokunması, engellerin sadece sevgi ve dayanışmayla aşılabileceğini hepimize bir kez daha hatırlatıyor.

Kaynak: İHA

ÇOK OKUNAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.