Salah’tan ayrılık sinyali: “Yedek kalmak hayal kırıklığı”

Liverpool’un yıldızı Muhammed Salah, son haftalardaki yedek kararının ardından kulüpten ayrılabileceğini ima ederek dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2025 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2025 22:58
Kaynak: BHA
Salah’tan ayrılık sinyali: “Yedek kalmak hayal kırıklığı”

Liverpool’un dünyaca ünlü yıldızı Muhammed Salah, son haftalarda aldığı sürpriz yedek kalma kararlarının ardından kulüpten ayrılığa işaret eden açıklamalarda bulundu. Premier Lig’in 15. haftasında Leeds United ile 3-3 berabere biten karşılaşmanın ardından konuşan Salah, üç maçtır yedek bırakılmasının kendisini derinden etkilediğini vurgulayarak sözlerinin tonunu dikkat çekici bir şekilde sertleştirdi.

Salah, kariyeri boyunca neredeyse hiç alışık olmadığı bir durumla karşı karşıya kaldığını belirterek, “90 dakika boyunca kulübede oturuyorum. Üçüncü kez yedek kaldım, kariyerimde sanırım ilk defa böyle bir şey oluyor. Açıkçası çok ama çok hayal kırıklığına uğradım. Bu kulüp için yıllardır çok şey yaptım, özellikle geçen sezon. Şimdi neden yedek kaldığımı bile bilmiyorum. Kulüp beni adeta otobüsün altına atmış gibi hissediyorum.” sözleriyle içinde bulunduğu durumun ağır bir kırılma yarattığını söyledi.

Mısırlı yıldız, yaz döneminde kendisine birçok söz verildiğini, ancak bunların tutulmadığını ifade ederek teknik ekipten memnuniyetsizliğini açıkça dile getirdi. “Biri tüm sorumluluğu benim üstlenmemi istiyor gibi görünüyor. Üç maçtır yedek kulübesindeyim ve bunun bir açıklaması yok.” ifadeleri Salah’ın ayrılığa ne kadar yakın olduğuna dair ipuçları sundu.

Salah, teknik direktörle ilişkilerinde de belirgin bir bozulma olduğunu belirtti. “Daha önce hocayla iyi bir ilişkimiz olduğunu defalarca söyledim ama bir anda her şey değişti. Nedenini bilmiyorum. Sanki kulüpte beni istemeyen biri var.” açıklaması, takım içindeki huzursuzluğun düşündüğünden daha derin olabileceğini gösterdi.

Tecrübeli futbolcu, ailesini 13 Aralık’taki Brighton maçına davet ettiğini söyleyerek “O maçta oynar mıyım bilmiyorum ama Afrika Uluslar Kupası’na gitmeden önce taraftarlara veda etmek için Anfield’da olacağım. Sonrasında ne olacağını gerçekten bilmiyorum.” diyerek olası bir veda mesajı verdi.

Salah, sözlerinin sonunda durumun artık kendisi için kabul edilemez hâle geldiğini vurguladı: “Bunun neden başıma geldiğini anlamıyorum. Bence başka bir kulüpte olsa oyuncu korunur. Sorunun ben olmadığımı düşünüyorum. Bu kulüp için çok şey yaptım; gol kralı oldum, en iyi oyuncu seçildim, lig şampiyonluğu yaşadım. Ama şimdi medyanın ve taraftarın karşısında kendimi savunmak zorunda kalan yine benim.”

Liverpool cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Salah’ın sözleri kulüpte bir ayrılık sürecinin başlayabileceği ihtimalini güçlendirdi.

Kaynak: BHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.