Ünlü İsim Buldan’a Hayran Kaldı

Ünlü sunucu ve oyuncu Berna Laçin, Denizli’de katıldığı festival sonrası Buldan’ı ziyaret etti. Laçin, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2026 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2026 11:47
Muhabir: Saliha Kara
Ünlü İsim Buldan’a Hayran Kaldı

Denizli’de düzenlenen Üreten Kadınlar Festivali kapsamında kente gelen Berna Laçin, programın ardından Buldan ilçesini ziyaret etti. Laçin’e gezisi sırasında Buldan Belediye Başkan Vekili Avukat Beste Aslan eşlik etti.

Beste Aslan rehberliğinde ilçenin tarihi sokaklarını, geleneksel Buldan evlerini ve turistik noktalarını gezen Laçin, ilçenin kültürel dokusundan etkilendiğini dile getirdi.

“Tarih, Doğa ve Kültür İç İçe”

Buldan’a ilk kez geldiğini belirten Laçin, “Buldan tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü bir yer. Burada tarih, doğa ve kültür iç içe yaşıyor. İlk kez geldim ama hayran kaldım” ifadelerini kullandı.

Özellikle geleneksel dokuma kültürü ve mimari yapının korunmuş olmasının dikkat çekici olduğunu belirten Laçin, ilçenin turizm potansiyelinin güçlü olduğunu vurguladı.

Laçin, misafirperverliklerinden dolayı Buldanlılara teşekkür ederek, ilçeye yeniden gelmek istediğini kaydetti.

Buldan, tarihi konakları, dar sokakları ve yüzyıllardır süregelen dokuma geleneğiyle Denizli’nin öne çıkan kültür turizmi merkezleri arasında yer alıyor. Bu tür ziyaretlerin, ilçenin tanıtımına katkı sağlaması bekleniyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.