Evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Aydın’ın Söke ilçesinde, Atatürk Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğrayan esnaf Faruk Ateş (43), tabancayla vurularak yaşamını yitirdi. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2025 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2025 23:55
Kaynak: DHA
Evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

AYDIN’ın Söke ilçesinde evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin tabancalı saldırısına uğrayan Faruk Ateş (43), hayatını kaybetti.

Olay, saat 21.30 sıralarında Atatürk Mahallesi Kavak Sokak’ta meydana geldi. İlçenin tanınmış esnaflarından Faruk Ateş, evinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Ateş, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ateş’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis, olaya ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.