35 yıl sonra resmi nikâhlarını kıydılar

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2026 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2026 09:57
Kaynak: İHA
35 yıl sonra resmi nikâhlarını kıydılar
Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan Fatma ve Hüseyin Kara çifti, evliliklerinin 35. yılında resmi nikâhlarını kıydı.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen nikâh törenine, çiftin çocukları ve torunları da katılarak bu anlamlı güne ortak oldu.
3 çocuk ve 4 torun sahibi olan Kara çifti, 35 yılın ardından resmi olarak nikâhlanmanın mutluluğunu yaşadı.
Nikâh töreninin ardından mutluluklarını paylaşan çift, yıllar sonra resmi nikâhlarını kıydıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.
Kara çifti, "Evliliğimizin 35. yılında resmi nikâhımızı kıydık. Çocuklarımız ve torunlarımızla birlikte bu özel günü yaşamak bizim için çok anlamlı oldu" dedi.
Çiftin nikâh töreni, aile fotoğrafları ve mutluluk dolu anlarla son buldu.

Kaynak: İHA

ÇOK OKUNAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.