Manisa FK’da Ahmet Pektaş dönemi sona erdi

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2026 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2026 09:19
Kaynak: İHA
Manisa FK’da Ahmet Pektaş dönemi sona erdi
Manisa FK, Teknik Direktör Ahmet Pektaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp, Pektaş’a görev süresince verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek kariyerinde başarılar diledi.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, Teknik Direktör Ahmet Pektaş ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, ayrılığın karşılıklı anlaşma doğrultusunda gerçekleştiği belirtildi.
Açıklamada, "Kulübümüzde önemli bir sorumluluk üstlenen ve görev süresi boyunca takımımızın başarısı için gayret gösteren Ahmet Pektaş’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA

ÇOK OKUNAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.