AJet, Beyrut seferlerine başlıyor

AJet, Beyrut seferlerine başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2025 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2025 17:21
Kaynak: DHA
AJet, Beyrut seferlerine başlıyor

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL,(DHA) -YURT içi ve yurt dışında açtığı destinasyonlarla uçuş ağını genişleten Ajet, 2 Aralık'ta Beyrut seferlerine başlıyor.

Hava yolu şirketi AJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Beyrut Refik Hariri Uluslararası Havalimanı’na 2 Aralık'ta yapılacak ilk uçuşun biletlerini 79 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İstanbul-Beyrut hattında haftanın her günü karşılıklı sefer düzenlenecek. Satışa sunulan biletler, AJet.com, AJet Mobil, çağrı merkezi ve yetkili acentelerden alınabilecek.

'HEYACAN İÇERSİNDEYİZ'

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, İstanbul-Beyrut hattı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İstanbul’dan Beyrut’a sefer başlatmanın heyecanı içinde olduklarını belirten Sarp, “Orta Doğu’nun tarihi ve kültürel açıdan önemli şehirlerinden biri olan Beyrut’a, Ankara ve Adana’nın ardından bu kez İstanbul’dan direkt seferlerimize başlıyoruz. AJet olarak, küresel uçuş ağımızı genişletmeye, Türkiye’yi dünyaya bağlayan yeni hatlar açmaya ve her uçuşla ülkemizin marka değerine katkı sunmaya kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.