Adalet Bakanı Akın Gürlek Söğüt şenlikleri için ilçeye geldi

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2026 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2026 14:19
Kaynak: İHA
Adalet Bakanı Akın Gürlek Söğüt şenlikleri için ilçeye geldi
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Söğüt’te bu yıl 745’incisi düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nin son gününde ilçeye geldi.
Bilecik’in Söğüt ilçesindeki türbesi yakınında 745’incisi düzenlenen, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nin son gününe Adalet Bakanı Akın Gürlek de katıldı. Gürlek, Milletvekili Halil Eldemir ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ile birlikte şenliklere katılan vatandaşları selamladı.

Bakan Gürlek, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın elini sıkmadı
Ardından protokolde oturanlarla tek tek tokalaşan Adalet Bakanı Akın Gürlek’in Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın elini sıkmadığı gözlerden kaçmadı.

Kaynak: İHA

ÇOK OKUNAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.