Kremlin Sözcüsü Peskov: Putin ve Trump arasında telefon görüşmesi gerçekleşebilir

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2026 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2026 15:00
Kaynak: DHA
Kremlin Sözcüsü Peskov: Putin ve Trump arasında telefon görüşmesi gerçekleşebilir

RUSYA, (DHA) - KREMLİN Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump’ın bir telefon görüşmesi yapabileceğini bildirdi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, gazetecilere ABD'li temsilcilerin önceki gün gerçekleştirdiği Moskova ziyaretine ilişkin açıklamada bulundu. Peskov, Kremlin'in, ABD'li temsilcilerin ziyaretini ele almak üzere Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump arasında bir telefon görüşmesi yapılmasını ihtimal dışı bırakmadığını söyledi.

ABD'li müzakerecilerin Kiev yönetimiyle yaptığı temasların sonuçlarıyla ilgili Kremlin'e henüz bir bilgi ulaşmadığını kaydeden Peskov, "Ukrayna krizinin çözümüne yönelik her türlü temas girişimini barışa doğru atılmış bir adım olarak nitelendiriyoruz” ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.