Yiyecek arayan ayı köye indi, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2026 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2026 10:58
Kaynak: İHA
Yiyecek arayan ayı köye indi, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Sivas’ın Yıldızeli ilçesine bağlı Çırçır köyünde köy sokağına inen bozayı, güvenlik kamerasına yansıdı. Bir süre sokakta koşarak ilerleyen ayı, daha sonra gözden kayboldu.
Sivas’ın Yıldızeli ilçesine bağlı Çırçır köyünde gece saatlerinde köy sokağına inen bozayı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yiyecek arayışıyla yerleşim alanına kadar indiği değerlendirilen bozayı, köy sokaklarında bir süre koşarak ilerledi. O anlar çevrede bulunan bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde ise bozayının köy sokağında hızla koştuğu ve kısa süre sonra gözden kaybolduğu görüldü.
Çırçır köyü muhtarı Nevres Sarız, köyde ayıların görüntülendiğini belirterek, "Kaymakamlık aracılığı ile doğa koruma ekiplerine bilgi verildi. Gerekli kurumlar da ilgi ve alakayı gösterdiler. Tespitler yapılarak gerekli önlemler alınıyor. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.