
Kırıkkale'de polis olma hayali kuran down sendromlu İrem Hataş, 25. yaş gününü polis ekiplerinin üniformalı sürpriziyle kutladı.
POLİS EKİPLERİNDEN UNUTULMAZ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Kırıkkale’de polis olma hayali kuran down sendromlu İrem Hataş'ın, 25’inci yaş gününde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekiplerince unutulmaz bir sürprizle karşılaştığı bildirildi. Ekiplerin, Hüseyin Kahya Mahallesi’ndeki evinde düzenledikleri kutlamayla genç kızın mutluluğuna ortak olduğu aktarıldı.
ÜNİFORMA GİYİP EKİP ARACIYLA ŞEHİR TURU ATTI
Doğum günü pastasının kesildiği renkli programda İrem'e polis üniforması giydirildiği ve hayalini kurduğu mesleği bir günlüğüne de olsa yaşama fırsatı sunulduğu kaydedildi. Kutlamanın ardından polis ekip aracıyla şehir turu atan İrem’e hayatı boyunca unutamayacağı anlar yaşatıldığı ifade edildi.
EDİTÖRÜN NOTU: Emniyet teşkilatımızın sadece asayişi sağlamakla kalmayıp, toplumun en özel bireylerinin kalbine dokunan bu tür şefkatli adımları her türlü takdirin üzerindedir. Down sendromlu İrem'in yüzündeki o masum tebessüm ve üniforma içindeki gururu, polis-halk dayanışmasının ve engelsiz sevginin en güzel, en saf fotoğrafıdır.