
2 milyon 750 bin dolar ödüllü Turkish Airlines Open, 156 usta golfçünün katılımıyla Antalya'da başlıyor. Türkiye'yi 3 isim temsil edecek.
ANTALYA'DA DEV GOLF ORGANİZASYONU
DP Dünya Turu Asya Serisi kapsamında düzenlenen Turkish Airlines Open, 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında Antalya Belek'te gerçekleştirilecek. Regnum National Golf Kulübü'nün ev sahipliği yapacağı ve Türkiye'de bu yıl dokuzuncu kez organize edilen dev turnuvada, dünyanın dört bir yanından 156 profesyonel golfçü şampiyonluk için yeşil sahaya çıkacak.
DÜNYA YILDIZLARI VE TÜRK TEMSİLCİLER
Toplam 2 milyon 750 bin dolar ödül havuzu bulunan organizasyonda dünya çapında isimler sahne alacak. 2018 Britanya Açık şampiyonu Francesco Molinari, 2024 Abu Dabi HSBC Şampiyonası galibi Paul Waring ve geçen yılın şampiyonu Fransız Martin Couvra turnuvanın öne çıkan yıldızları arasında yer alıyor. Zorlu mücadelede Türkiye'yi ise profesyonellerde Leon Açıkalın ve Mutlu Güner ile amatör kategorisinde İbrahim Tarık Arslan temsil edecek. Ayrıca, Türkiye Amatör Açık şampiyonu Richard Teder de Türkiye Golf Federasyonu kontenjanıyla sahada ter dökecek.
HEYECAN CANLI YAYINLA EKRANLARDA
Golf tutkunlarının heyecanla beklediği turnuvanın tüm anları televizyon ekranlarından da sporseverlerle buluşacak. 30 Nisan'da başlayıp dört gün sürecek organizasyonun nefes kesen anları, her gün saat 12.30'dan itibaren D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve dijital izleme platformu D-Smart GO üzerinden canlı yayınla kesintisiz olarak izlenebilecek.