İstanbul’da Kritik Randevu Öncesi: Fenerbahçe Hazırlıklara Başladı

Fenerbahçe, 19 Şubat Perşembe günü saat 20.45’te sahasında Nottingham Forest ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2026 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2026 17:37

Fenerbahçe, Nottingham Forest ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçının hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde başladı.

Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan core çalışmalarıyla start aldı. Ardından sahaya geçen sarı-lacivertliler; ısınma, çabukluk ve pas organizasyonları üzerinde durdu. Günün idmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Archie Brown Takımla Döndü

Tedavi süreci sona eren Archie Brown’un da takımla çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi. Kritik karşılaşma öncesi kadro derinliği açısından bu gelişme önemli bir kazanım olarak değerlendiriliyor.

Montella’dan Ziyaret

Vincenzo Montella da antrenmanı yerinde takip etti. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’nın, Teknik Direktör Tedesco ve futbolcularla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Ayrıca Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topbaş ve Turgay Terzi de çalışmayı izleyen isimler arasında yer aldı.

Hazırlıklar Yarın Tamamlanacak

Sarı-lacivertliler, Nottingham Forest karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı son antrenmanla noktalayacak.

Kadıköy’de oynanacak ilk maçta alınacak sonuç, tur yolunda büyük önem taşıyor. Fenerbahçe, Avrupa sahnesinde avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.