25. Hülya Avşar Cup Antalya'da Sona Erdi

Antalya'da düzenlenen 25. Hülya Avşar Cup turnuvasında 300'ü aşkın sporcu mücadele etti. Turnuvanın gelirleri gençlere burs olarak verilecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2026 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2026 20:00
https://www.haberxr.com/

Antalya'da düzenlenen 25. Hülya Avşar Cup turnuvasında 300'ü aşkın sporcu mücadele etti. Turnuvanın gelirleri gençlere burs olarak verilecek.

SPOR VE SOSYAL SORUMLULUK BİR ARADA

Antalya Belek'teki Megasaray Club'da 20-25 Nisan tarihleri arasında 25'incisi düzenlenen Hülya Avşar Cup, 300'ün üzerinde tenisçinin katılımıyla gerçekleştirildi. Masters kategorisinde 27 farklı yaş grubundan sporcunun ter döktüğü organizasyon, hafta boyunca süren kıyasıya mücadelelerin ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

GENÇ YETENEKLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Turnuvanın sadece bir spor etkinliği olmadığını vurgulayan Hülya Avşar, 2001 yılından bu yana elde edilen gelirlerle maddi imkanı sınırlı gençlere eğitim ve spor bursu sağladıklarını belirtti. Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin de turnuvaya beşinci kez destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, ortak hedeflerinin Türk tenisini geliştirmek ve başarılı öğrencilere katkı sunmak olduğunun altını çizdi.

GÖSTERİ MAÇI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Organizasyonun kapanış etkinlikleri kapsamında korta çıkan isimler izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve milli sporcu Samiye İdil Özkeresteci'nin, Hülya Avşar ve antrenörü Korhan Akın ile gerçekleştirdiği özel gösteri maçı, tenis severler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.