Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    En Çok Tercih Edilen 5 Muhteşem Tırnak Modeli

    Günümüzde modelli ve uzun tırnakların kullanımı her geçen gün artıyor. Yeni trend tırnak modeli oldukça ilgi görüyor.

    Günümüzde modelli ve uzun

    Günümüzde modelli ve uzun tırnakların kullanımı her geçen gün artıyor. Yeni trend tırnak modelleri oldukça ilgi görüyor. Özellikle 5 tırnak modeli var ki bu modeller kadınların vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Eskiden beri farklı manikürler farklı ojeler ve tırnak modelleri ilgi görüyordu. Ancak geçtiğimiz senelerden bu yana tırnak kullanımında oldukça büyük artış yaşanıyor.

    Yaz ve ilk bahar aylarında pembe, kırmızı, mavi ve yeşil gibi renkli renkler kullanılırken genel olarak son bahar ve kış aylarında kahve rengi, beyaz, gri ve siyah gibi daha soluk ve mat renkli ojeler tercih ediliyordu. Üstelik artık hanımlar sadece düz oje değil desenli tırnaklar kullanmayı tercih ediyorlar.

    Merak Edilen 5 Trend Tırnak Modeli

    Yüzlerce hatta binlerce yeni tırnak modeli bulunuyor. Ancak içlerinden altı tanesi oldukça ilgi görüyor. Kimi hanımlar kısa tırnaklar kullanmaktan hoşlanırken kimi hanımlar oldukça uzun tırnaklar kullanmaktan hoşlanıyor. Ayrıca tırnakların boy seçimi de bu kadar sınırlı kalmıyor.

    Tırnakların uzunluğu tamamen hanımefendilerin isteklerine kalıyor. Pek çok fraklı şekillerde ve uzunluklarda tırnak modelleri yaptırılabiliyor. İstediğiniz boyda ayarlattığınız tırnaklarınıza farklı model uygulamaları yapılabiliyor. Günümüzde çokça rağbet gören yeni trend tırnaklar bayanların vazgeçilmezi olmuş durumda.

    Son Baharın Vazgeçilmezi Latte Tırnaklar

    Son baharın gelmesiyle birlikte kahve tonlarında yapılan oje ve tırnak uygulamaları dikkat çekiyor. İlk olarak kahve tırnak akımında ilgiyi “Duo finish” french tırnaklar görüyor. Bu modelde tırnağın altı mat kahve french yeri parlak kahveye boyanıyor. Bir diğer ilgi çeken modelimiz “Tortoiseshell”. Bu model kaplumbağa kabuğu anlamına geliyor. Kahve rengiyle buluşması harika oluyor.

    “Velvet” tırnak modeli uzun zamandır trend olarak tercih ediliyor. Kedi gözü anlamına da gelen bu kadife tırnak modeli kahverengiyle buluşunca harika bir görüntü kazanılıyor. Bunun yanında Latte tırnaklar akımı da oldukça dikkat çekici. Sonbahara en çok yakışan bu modeli sütlü kahve tonlarında şekille törpülenen tırnaklarınıza uygulamanız sağlanıyor. Ayrıca kalp motifli tırnak modelleri de sonbahar aylarında kahve rengi tonlarında uygulanarak büyük ilgi görüyor.