Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Göz Kapağı Estetiği Ne İçin Yapılır

    Göz Kapağı Estetiği Ne İçin Yapılır ? Estetik işlemlerinin yapılması sonucunda oldukça parlak ve aydınlık bir göz yapısına sahip olabilirisiniz.

    Göz Kapağı Estetiği Ne İçin Yapılır

    Göz kapağı estetiği pek çok farklı nedenden dolayı yaptırılabiliyor. Yaşlanma nedeniyle göz kapaklarında yaşanan düşme veya genetik göz kapağı şekli kişilerin en büyük göz kapağı estetiği yaptırma isteme nedenlerinden oluyor. Peki kimler göz kapağı estetiği olabilir haberin devamında.

    Göz kapağının düşük olması hem gözlerimizde zamanla daha az görüş alanına sahip olmamıza neden olur hem de estetiksel açıdan karanlık bir görünüm yaratır. Bunun önüne geçmek isteyen herkes göz kapağı esteti olabilir. Estetik işlemlerinin yapılması sonucunda oldukça parlak ve aydınlık bir göz yapısına sahip olabilirisiniz.

    Göz Kapağı Esteti Uygulaması Nedir?

    Göz kapağı estetiği uygulaması göz kapağının hem üstünden hem de altından yağ alma, deri alma veya fazla kas dokusu alma gibi işlemlerin yapılmasıyla gerçekleşir. Bu işlem kişin göz yapısına göre oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşir. Hemen günlük hayatınıza dönebileceğiniz bu işlemde üstelik tüm cildiniz ve gözleriniz inanılmaz bir parlaklık kazanır.

    Göz kapağı estetiği bir diğer adıyla blefaroplasti olarak bilinir. Özellikle yaş ilerlemesi sonucunda göz kapağı düşüklüklerin tedavisinde kullanılır. Bu işlem yaptırılmadan önce hekim tarafından gözünüzün alt ve üst kısımlarında belirlenen fazla deri ve yağ belirlenir. Buna göre hekim işlemler sırasında gözünüze nasıl müdahale edeceğine karar verir.

    Göz Kapağı Esteti Uygulaması Nasıl Yapılır?

    Göz kapağı estetiği yapılırken hastanın göz çevresinin gerekli analizlerinin yapılması gerekiyor. Her kişinin göz yapısına göre farklı cerrahi müdahaleler uygulanır. Hangi müdahalenin göz kapağınıza uygulanacağını ancak bir hekime başvurarak öğrenebilirsiniz. Çünkü hepimizin yaşlanmayla beraber gelen veya doğuştan olan düşük göz kapakları farklıdır. Ve ancak hekim tarafından doğru müdahaleye karar verilmesi sağlanır.

    Ameliyat sonrası atılan dikişler hekim tarafından göz kapağınıza kusursuzca gizlenir. Bu sayede kimse sizin göz kapağı ameliyatı olduğunuzu anlayamaz. Ayrıca daha sonra kalıcı bir dikiş iziyle de karşılaşma ihtimaliyle karşılaşmazsınız. Doğru göz kapağı ameliyatı olmak istiyorsanız mutlaka profesyonel bir hekimden bu işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyor. ancak bu şekilde göz kapağı estetiğinizin kusursuz olmasını sağlayabilir başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.