Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Diyet Uzmanı Eylül Bilgiç: “Diyet Yapmak Aç Kalmak Değildir!”

    Diyetisyen Eylül Bilgiç, Seferihisar’da bulunan kliniği ile sağlıklı yaşamı ve beslenmeyi yeni bir ışıkla aydınlatıyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Diyetisyen Eylül Bilgiç, Seferihisar’da bulunan kliniği ile sağlıklı yaşamı ve beslenmeyi yeni bir ışıkla aydınlatıyor. İzmir’in Seferihisar çarşı merkezindeki kliniğinin açılışı, İZBB Yerel Hizmetler Koordinatörü Gürhan Özata’nın katılımıyla gerçekleşti. Eylül Bilgiç bu özel gününün tadını, ailesi ve sevenleriyle birlikte çıkardı.

    Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olan Eylül Bilgiç, profesyonel kariyerine farklı devlet ve özel hastanelerde staj yaparak başladı. Ayrıca yaklaşık bir buçuk yıldır online beslenme danışmanlığı hizmeti sunarak birçok kişinin sağlıklı yaşam yolculuğuna rehberlik etti. Diyetisyenin kliniği, son teknoloji vücut analiz cihazı ile donatılmış durumda. Bu cihaz sayesinde toplam vücut ağırlığı, vücut yağ ve kas oranı, vücut sıvısı, iç yağlanma ve ödem gibi detaylı ölçümler haftalık olarak yapılmakta ve tüm değişimler kaydedilmektedir. Eylül Bilgiç, ideal kiloya ulaşmanın ötesinde sağlığın iyileştirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması amacını taşıyor.

    Diyet Konusunda Neyi Benimsiyor?

    Diyet konusunda ise Eylül Bilgiç şunu vurguluyor: Diyet, açlık ya da “ne kadar az yersen o kadar iyi” anlamına gelmemeli!

    Bu fikri savunan Diyet Uzmanı, yiyecekleri yasaklama ya da “iyi” ve “kötü” olarak etiketleme yaklaşımı yerine, insanların nasıl daha sağlıklı bir şekilde beslenebileceklerini anlamalarına yardımcı oluyor. Eylül Bilgiç, herkese sağlıklı, pratik ve çeşitli tarifler sunarak bu sürecin daha keyifli olmasını sağlamayı hedefliyor. Kliniğinde kilo kontrolü, kilo alma, hastalıklarda beslenme ve diyet tedavisi, sağlıklı beslenme eğitimi gibi bir dizi hizmet sunuluyor. Eylül Bilgiç, Seferihisar’ın sağlıklı yaşamına katkıda bulunmaya kararlı görünüyor.

    Hizmet Anlayışı

    Eylül Bilgiç, kliniğinde bulunan vücut analiz cihazı ile haftalık olarak tüm değişiklikleri gözlemlemek amacıyla detaylı ölçümler gerçekleştirdiğini belirtiyor. Bu ölçümler toplam vücut ağırlığı, vücut yağ ve kas oranı, vücut sıvısı, iç yağlanma ve ödem gibi bir dizi veriyi içeriyor.

    Eylül Bilgiç, hizmet anlayışı kapsamında uyguladığı yöntemi ise şu sözlerle ifade ediyor: “İdeal kiloya ulaşırken aynı zamanda sağlığımızı iyileştirmek ve yaşam kalitemizi artırmak hedefim. Diyet sürecinde sadece açlığı değil, yiyecekleri yasaklama veya “iyi” ve “kötü” etiketlemeleri olmaksızın nasıl sağlıklı bir şekilde beslenmeyi benimsememiz gerektiğini vurguluyorum. Ayrıca sunduğum sağlıklı, pratik ve çeşitli tariflerle bu yolculuğu daha keyifli hale getirme konusunda özen gösteriyorum.”