Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Servisler
Hava Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gezi Parkı soruşturmasında Menajer Ayşe Barım tutuklandı – Birlik Haber Ajansı

ANKARA-BHA İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gezi Parkı olaylarına ilişkin yürütülen

ANKARA-BHA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gezi Parkı olaylarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, menajer Ayşe Barım “Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklandı.

Soruşturma, Barım’ın Gezi Parkı olaylarının planlayıcıları arasında yer aldığı ve menajerliğini yaptığı sanatçıları olaylara katılmaya yönlendirdiği iddiaları üzerine başlatıldı. Soruşturma kapsamında firari sanık Mehmet Ali Alabora ile iletişimine ve Gezi davası sanıklarıyla bağlantılarına dikkat çekildi.

Barım hakkında, sektörde tekelleşme ve kendisine karşı çıkan sanatçıları sektörden uzaklaştırma iddialarına ilişkin de ayrı bir soruşturma sürüyor. Tanık olarak ifadesine başvurulan isimler arasında Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür gibi sanatçılar da bulunuyor.

Haberler