Trump: Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile vakit geçirmek bir onurdu

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüştü. Sosyal medya hesabında paylaşan Trump, görüşmede Orta Doğu'da barışı değerlendirdiklerini belirterek, "Şara ile vakit geçirmek bir onurdu" dedi. Trump, Şara ile tekrar görüşmek istediğini de ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2025 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2025 09:16
Kaynak: DHA
Trump: Suriye Cumhurbaşkanı Şara ile vakit geçirmek bir onurdu

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüşmesine ilişkin, "Şara ile vakit geçirmek bir onurdu" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüşmesine ilişkin paylaşımda bulundu. Trump, görüşmede Orta Doğu'da barışın detaylarının değerlendirildiğini ve Şara'nın bunu desteklediğini belirterek, “Şara ile vakit geçirmek bir onurdu” ifadesini kullandı.

Trump, Şara ile tekrar görüşmek istediğinin kaydederek, Suriye'nin istikrarlı ve başarılı olmasının, bölgedeki tüm ülkeler için çok önemli olduğunu bildirdi.

Kaynak: DHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.